Mortimer

Office 2001 Apple számítógépekhez

A Microsoft és az Apple bejelentették az új Office programcsomagot, amelyet kifejezetten az Apple számítógépeihez fejlesztettek ki.

A két nagy rivális cégnek sikerült megegyeznie, és ennek eredményeként az új Office több speciális Mac funkciót is képes ellátni. Az új szoftver hivatalos neve Office 2001 for Apple's Macintosh OS lett. A programcsomagban megtalálható a szövegszerkesztéshez használható Word, a táblázatok kezelését megkönnyítő Excel, és a látványos prezentációkat készítő PowerPoint is.


Az Office 2001 már első ránézésre hasonlít a Mac alkalmazások kinézetéhez. A fejlesztők igyekeztek a különböző platformok közötti átjárhatóságot biztosítani. Ez tulajdonképpen annyit jelent, hogy a különböző operációs rendszereken futtatott Office fájlformátumok kompatibilisek egymással.

A cég fejlesztésekért felelős egyik igazgatója, Clent Richardson elmondta, hogy egyedülálló időszak ez a két cég történetében. Ezenkívül dicsérő szavakkal is illette a Microsoftot, amiért olyan sok kiváló Mac-es funkcióval látta el az új szoftvercsomagját. Az Oficce 2001 for MacOS szállítása már elkezdődött. A teljes verzió ára 499 dollár, de természetesen lehetőség van korábbi verzió frissítésére is. Ebben az esetben elegendő az upgrade verziót megvásárolni, amelynek ára 299 dollár.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!