SG.hu

960 GB kapacitású SSD-vel jelentkezett az Adata

Az Adata játékosoknak készített egy SSD meghajtót, mely hatalmas kapacitást kínál.

A cég közleménye szerint az "XPG SX950U2.5" SATA 6Gb/s gaming SSD" a 3D NAND Flash legújabb generációját alkalmazza, amely nagyobb megbízhatóságot és teljesítményt nyújt a korábbi 2D NAND technológiához képest. Akár 960 GB is lehet, és az SSD intelligens SLC és DRAM gyorsítótárral ellátott SMI vezérlővel rendelkezik.

A maximális olvasási sebessége 560MB/s, az írási pedig 520MB/s lehet. Az adatátvitel során fellépő hibák elkerülése érdekében támogatja az LDPC ECC-t (alacsony sűrűségű paritásellenőrző kód), amely lehetővé teszi az algoritmusok valós idejű, pontos dekódolását és az adatátvitel minőségének javítását. Ezen kívül beépített RAID és data shaping technológiával rendelkezik az adatbiztonság érdekében. Meghosszabbított, 5 év garanciával kerül a boltok polcaira.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Elmin #6
  "Kb. 2 éve mutatták be a 16TB(!)-ost ami kb. 16x nagyobb kapacitású mint ez. Továbbá az írás/olvasás sebessége is közel 2x ennek. Akkor ebben most mi a hír? "
  Az, hogy ezt laptopba is bele lehet rakni a mérete miatt és "átlag embereknek" szánták, azt meg csak "asztali" gépekbe, és vállalatoknak szánták.
 • Omega #5
  Az ár dönt el mindent.
 • Macropus Rufus #4
  ez valami visszafejlődés?

  Kb. 2 éve mutatták be a 16TB(!)-ost ami kb. 16x nagyobb kapacitású mint ez. Továbbá az írás/olvasás sebessége is közel 2x ennek. Akkor ebben most mi a hír?

  https://sg.hu/cikkek/it-tech/117829/16-tb-os-ssd-t-mutatott-be-a-samsung
  (az ára is szép: 11.000 dollár felett van jelenleg)
 • leeloodallas #3
  És árban a csillagos eget fogja verni.
  A basic ssd-kre pedig nulla árcsökkentő hatása lesz. Nulla fejélődés.
 • Stevehu #2
  SSD-ről nem hallottál még, mi?
 • ZenMillitia #1
  ez 7 eve hir lett volna, most semmit nem jelent. 960 TB lenne, oke, de 960 GB? oszt?