St

Ingyen Internet

A külföldön jól ismert kereskedelmi cég, a Costco Wholesale, és az Internetes médiaóriás Yahoo hétfőn beindították az új szolgáltatásukat, melynek keretein belül ingyen Internetezhetnek a szerencsések. Ezzel a lépéssel a két cég belép azoknak az online vállalkozásoknak a csoportjába, akik hasonló szolgáltatásokat próbálnak több-kevesebb sikerrel népszerűsíteni.

Az üzlet lényege, hogy a hagyományosan boltokban vásárló embereket rászoktassák az Internetes pénzköltésre. A Costco Wholesale egyébként egy katalógus-áruház, azonban csak klubtagok rendelhetnek tőlük.

Az ingyenes hozzáférést a Costco tagjai kapják, tehát 25 millió amerikai felhasználó. A hozzáférés segítségével a vásárlók online rendelhetnek majd termékeket, így számítógépeket, szórakoztató elektronikai készülékeket, ékszereket, könyveket, stb.

Amerikában rengeteg olyan cég működik, amely ingyenes Internet-hozzáférést biztosít a jelentkezőknek. A szolgáltatás feltétele, hogy szörfözés közben reklámokat kell nézegeti, mert ebből tartják fenn magukat a vállalkozások.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!