SG.hu

Digitális Jólét Alapcsomag a Vodafone-nál is

Ez azoknak az embereknek nyújt lehetőséget, akik korábban anyagi okokból voltak kénytelenek távol maradni az internet világától.

Az állami kezdeményezésként létrejött Digitális Jólét Alapcsomag 1 GB adatforgalmat tartalmaz, és 1113 forintos áron vásárolható meg egy év hűségidő vállalása esetén. A szolgáltatás havidíja az internet ÁFA csökkentésének köszönhetően 2018. január 1-től még kedvezőbb, 990 forint lesz.


„A Vodafone a technológia és az innováció elkötelezett híveként és felelős vállalatként örömmel támogatja, hogy a Digitális Jólét Program keretében a lehető legtöbben részesüljenek az országos kültéri 4G-s hálózatunk nyújtotta előnyökből. Hiszünk benne, hogy a jövő izgalmas lesz, és sok olyan újdonságot, technológiai fejlesztést tartogat, melyek jobbá tehetik életünket. A Digitális Jólét Alapcsomag bevezetésével újabb lépést teszünk azért, hogy a Gigabit Magyarország víziónk mielőbb valósággá válhasson” – mondta el Alexandre Froment-Curtil, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

Amennyiben a készülékük erre alkalmas, a Digitális Jólét Alapcsomagot választó ügyfelek számára is elérhető a Vodafone 4G és 4G+ hálózata. A csomagban foglalt 1 GB-os adatforgalmat az ügyfelek használhatják akár EU roamingra is. "A szolgáltatók számára nyár elején nyílt meg a pályázati lehetőség a Digitális Jólét Alapcsomag állami védjegyhasználatára és a szerződésben vállaltak szerint 45 napjuk van arra, hogy a kínálatukban is megjelenítsék a Digitális Jólét Alapcsomagot” – mondta el Deutsch Tamás, Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • esztyopa #2
    Hát igen !
    Nekünk ez jutott !
    A digitális jólét.Olyan,mint az igazi...csak VIRTUÁLIS !
  • Cobra. #1
    Lol, most is van havi 1190-ért 1Gb a Bluemobilenál, flottában talán még olcsóbban is.