SG.hu

12 TB-os meghajtókat jelentett be a Seagate

A Seagate bejelentette, hogy az IronWolf, az IronWolf Pro és a BarraCuda Pro merevlemezek akár 12TB kapacitással is elérhetők.

A hálózati adattárolókhoz (NAS) és asztali számítógépekhez kínált termékek a cég közleménye szerint megfelelnek a nagyvállalati és üzleti igényeknek, kis- és középvállalkozásoknak és a kreatív szakembereknek egyaránt. Az IDC és a Seagate közelmúltban végzett tanulmánya szerint a tárolt adatok mennyisége 2025-re eléri a 163 zettabyte (ZB) méretet, ami 10-szer nagyobb, mint amennyi adatunk jelenleg van. A Seagate legújabb 12TB-os portfólióját a mai médiatárolási igényekhez fejlesztették ki - beleértve a kiterjesztett valóságot (AR), a virtuális valóságot (VR), a 4K felbontást és a 360 fokos videókat - és nagyobb kapacitással és sebességgel jobb méretezhetőséget is kínálnak a jövőben.

"A kapacitás igényes vásárlóink és partnereink továbbra is azt várják el tőlünk, hogy a legújabb és legjobb technológiákat integráljuk a meghajtóinkba, valamint, hogy azok méretét és teljesítményét folyamatosan növeljük.” - nyilatkozta Matt Rutledge, a Seagate üzleti marketingért felelős alelnöke.

A Pro termékcsalád minden esetben 5 év garanciával és 2 év adathelyreállítási szolgáltatással kerül a boltok polcaira, igy ha a NAS-ban lévő bármely merevlemezünk sérül, vagy adatvesztésünk lesz, azt a Seagate a 2 éves szolgáltatás alatt ingyenesen állítja helyre. Az új 12TB meghajtók is támogatják az IronWolf Health Management (IHM) megoldás, mely javítja a rendszer megbízhatóságát azáltal, hogy már jó előre felhívja figyelmünket, hogy hogyan kerülhetjük el a problémákat, illetve a beavatkozási vagy helyreállítási lehetőségek a következő negyedévben lesznek aktiválva a NAS partnerek APP Centereiben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!