Gyurkity Péter

Harmadik Pixel-telefon van érkezőben

Legalábbis ezt állítja egy külső forrás, miközben a specifikáció is kiszivárgott.

Mostanában a hármas szám tűnik nyerőnek, az Apple ugyanis a megszokott két eltérő változat mellett egy harmadik, a tizedik évfordulóra készült példányt is bemutatott a nagyközönség előtt. Talán erre is alapozva bukkant fel egy külső forrás értesülése, miszerint a Google is hasonló lépésre készül.

A YouTube-videóban több fotót és rövid bemutatóanyagot is felvillantanak, amelyek ezen állítólagos harmadik készüléket mutatják meg nekünk. Érdekes módon ez az „Ultra pixel” név alatt jelenik itt meg, ami utalhat az esetleges álhír kiagyalójának hanyagságára, vagy akár egy házon belüli kódnév alkalmazására. A képátló és a vékony előlapi keret mindenesetre egy csúcskategóriás készülékre utal, amely egy újfajta (talán a kijelzőbe épített) ujjlenyomat-olvasóval egészülne ki, a navigációs kapacitív gombokat pedig a különbözó mozdulatokkal válthatnánk ki, amelyek a pontosabb vezérlést hivatottak biztosítani.

Felmerül ezzel kapcsolatban, hogy tulajdonképpen a Pixel 2 XL specifikációjáról van szó, de az is lehet, hogy mindez pusztán álhír, aminek semmi valós alapja nincs. A két várt okostelefon hardveres listája mindenesetre szintén felbukkant a világhálón, ezek a Snapdragon 835 chipre épülnének, amelyhez Type-C USB, második generációs ujjlenyomat-olvasó, e-SIM, az IP67 minősítés, valamint egy 64 vagy 128 GB-os tároló csatlakozna. A kijelző az XL esetében 6 hüvelykes lenne, míg az akkumulátor sorrendben 2700 és 3520 mAh-s.

A bemutató október 4-én esedékes, ez már itt van a nyakunkon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!