Gyurkity Péter

Érkezőben a Honor V9 Play

A középkategóriás megoldás szeptember elején mutatkozhat be.

Még június közepén számoltunk be a Honor 9 bemutatkozásáról, amelyet márciusban előzőtt meg a Honor V9 debütálása. A Huawei leánycége most ez utóbbi módosított változatát mutatja be, legalábbis a kínai szabályozó hivatal adatbázisa alapján.

Ezúttal is a TENAA hivatalos oldalán bukkant fel ugyanis az új megoldás, amely a Honor V9 Play nevet kapta meg. Ez egy kellően erős hardverrel ellátott készülék lesz, hiszen a jelek szerint a Kirin 659 chip alkalmazására számíthatunk, amelyhez 4 GB memória, egy hátoldali 12 megapixeles kamera, valamint az ugyanitt elhelyezett ujjlenyomat-olvasó csatlakozik majd. Nagy eltérést ez nem okozna az alapváltozathoz képest, bár azt még nem tudjuk, hogy a kijelző és a specifikáció többi részlete pontosan milyen formát öltene – a közvetlen előd annak idején egy 5,7 hüvelykes LCD-panellel és a Quad HD felbontással bukkant fel.

A TENAA adatbázisában való megjelenés közeli debütálást sejtet, bár ezzel kapcsolatban mindössze annyit tudunk, hogy a cég állítólag az IFA utolsó napján, vagyis szeptember 6-án szolgál majd további részletekkel. A bemutatóra azonban nem a berlini rendezvényen, hanem Kínában kerül majd sor, ahol a cég egy saját esemény keretein belül rántaná le a leplet a telefonról, annak további részleteiről, valamint (remélhetőleg) a megjelenés menetrendjéről. Tekintettel arra, hogy Európában korábban több típust is piacra dobtak, erre valószínűleg most is sort kerítenek majd.

Az ár meglehetősen kedvező, ez a mostani információk alapján 225 dollárnak felelne meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!