St

Új Canon nyomtatók: irodai generációváltás

A Canon három új Bubble Jet termékkel jelent meg a piacon, amelyek a cég irodai és kisfelhasználóknak egyaránt ajánl.

S400 Color Bubble Jet

Az S400 Color Bubble Jet nyomtató a régi BJC-3000-es típust váltja fel. A négykazettás Mac és Windows alatt is használható USB nyomtató maximum 1440 x 720 dpi-s felbontásra képes mind fekete-fehér mind színes üzemmódban, ha Canon speciális papírt alkalmazunk. Ez a felbontás a Drop Modulation Technológia segítségével növelhető. Az S400-as fontos tulajdonsága, hogy a tintapatronok külön-külön cserélhetők, így ha kifogy a négy közül az egyik szín (cyan, magenta, yellow vagy black), akkor csak azt kell kicserélni. A nyomtató ára 99$.

MultiPASS C555

A MultiPASS C555 multifunkciós készülék képes nyomtatni, faxolni, másolni, scannelni. Ennek megfelelően a kisvállalkozásoknak, otthoni irodák számára készül. A 720 x 360 dpi-s felbontás virtuálisan tovább növelhető. A készülék érdekessége, hogy egyedülálló módon képes faxot küldeni, hiszen a számítógépet nem kell bekapcsolni, ha levelet szeretnénk küldeni. A MultiPASS C555 360 x 360 dpi-ben képes fekete-fehér és színes másolatokat készíteni. A nyomtató ára 199$.

BJC-55

A Canon BJC-55 egy hordozható nyomtató, USB csatlakozással. A Palm tulajdonosok is használhatják, ha útközben szeretnének egy fontos dokumentumot kinyomtatni. A teljesítményt tekintve az eszköz pontosan olyan ügyes, mint egy nagyobb asztali nyomtató. Maximális felbontása 720 x 360 dpi. Egy Canon IS-12 Color Image Scanner Cartridge kiegészítéssel a nyomtató 360 dpi-s úti scannerré változik. A cég szerint erre egyik hordozható eszköz sem képes. A nyomtató ára 349$.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!