Gyurkity Péter

Bemutatkozott az LG Q8

A cég egy újabb példányt mutatott be, amely leginkább a V20-ra hasonlít.

Alig néhány nappal ezelőtt adtunk hírt az LG Q6 megjelenéséről, amely a zászlóshajó szerényebb változataként értékelhető. Most a cég olasz oldalán egy újabb példány bukkant fel, amely viszont egy másik sorozat tagjára emlékeztet.

A hivatalos olasz oldalon az LG Q8 fontosabb jellemzőit találjuk meg, ebből pedig rögtön levonhatunk néhány következtetést. Kiderül például, hogy az LG H970 modellszámot megkapó készülék egy 5,2 hüvelykes kijelzőt kapott, amely az 1440 x 2560 pixel, vagyis a Quad HD felbontást támogatja. Ehhez egy jóval kisebb másodlagos kijelző társul, amelyen szintén megtekinthetjük a fontosabb értesítőket, míg a teljesítményről a Snapdragon 820 chip, valamint 4 GB memória gondoskodik. A listán emellett egy alapesetben 32 GB-os, ám tovább bővíthető belső tároló, illetve egy 3000 mAh-s, nem cserélhető akkumulátor kapott még helyet.


A hátoldalon egy ujjlenyomat-olvasó látható, mégpedig egy 13 és egy 8 megapixeles kamerát felvonultató iker-modul mellett. Az előlapon ezt egy 5 megapixeles példány egészíti ki, míg a megfelelő hangzásról a Hi-Fi DAC hivatott gondoskodni. Az okostelefon pontos fizikai mérete 149 x 71,9 x 8 mm, súlya 146 gramm, a fémből készült külső tekintetében pedig az IP68-minősítés is megjelenik itt, ami azt jelenti, hogy 1,5 méteres mélységben 30 percen keresztül számíthatunk a víz elleni védelemre – amit persze a por elleni védekezés kísér. A szoftveres oldalon az Android 7.0 Nougat dolgozik.

Az olasz oldalon való megjelenés az európai debütálást jelzi számunkra, az ár itt 599 euró lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!