Gyurkity Péter

Jön az LG G6 és V5

Mindkét típusról újabb részletek jelentek meg, egyelőre külső források révén.

Az LG kapcsán leginkább a G5 közvetlen utódja válthat ki igazán nagy érdeklődést a szaklapok és a nagyközönség részéről, nem véletlen, hogy ezzel kapcsolatban többen is igyekeznek korai információkra szert tenni. Emellett azonban befuthat egy másik példány is, jóval szerényebb kivitelben.

Egy, a területtel foglalkozó újságíró számolt be a napokban a friss értesülésekről, mégpedig egy közelebbről meg nem nevezett forrásra hivatkozva. Eszerint a G6 új külsőt kapna, amelyben a fém mellett megjelenhet az üveg is (az eredeti Twitter-bejegyzés még az üveget helyezte előtérbe, ezt később korrigálták), ezzel egy időben azonban búcsút inthetünk a cserélhető akkumulátornak, ami valószínűleg vegyes visszhangot vált majd ki a felhasználók részéről. Legalább ilyen fontos fejlemény a 3,5 mm-es jack-csatlakozó megtartása, ezzel ugyanis az LG szembemenne az Apple stratégiájával (amelyet egyes hírek szerint a Galaxy S8 esetében a Samsung is követne), a hivatalos bemutatóra azonban legkorábban áprilisban keríthetnek sort, ettől pedig még picit messze vagyunk.

Ami a másik valószínű jövevényt illeti, ez az LG V5 nevet kapná meg, érdekes módon azonban a család eddigi tagjaitól eltérően egy jóval szerényebb hardveres specifikációra támaszkodna. Az OnLeaks jóvoltából szintén rövid bejegyzések formájában olvashatunk a legújabb fejleményekről, ebből pedig valóban egy alsó-középkategóriás telefon rajzolódik ki. A listában a 148,65 x 75,30 x 7,58 mm-es fizikai méret, az ebből következően valószínűleg 5,3 vagy 5,5 hüvelykes kijelző, ujjlenyomat-olvasó, valamint egy hagyományos microUSB-csatlakozó kapott helyet, ami szintén olcsó kivitelre utal.

Azt még nem tudjuk, hogy a V5 mikor és milyen áron mutatkozna be, de ez már nem lehet messze.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!