SG.hu

Feltöltő kártyás opciókat vezet be a Telekom

Akár korlátlan beszélgetés is hálózaton kívül és belül feltöltő kártyával, és a cég három új adatopciót is kínál.

A Telekom Domino MOST elnevezésű opciójával kedvezőbb, 9 forintos percdíjjal beszélhetnek egymással és küldhetnek SMS-t a vállalat feltöltő kártyával rendelkező ügyfelei, a Telekom mobilhálózatán belül alapdíjas belföldi irányokba 2016. november 2-től. A Domino MOST-tal a hálózaton kívüli és a vezetékes hálózat kapcsán a hívás percdíja és az sms küldés 19 forint, belföldi irányokba.

Emellett két másik, harminc naponta megújuló választható opciót is kínálnak. A Domino S időszaki díja bruttó 3 990 forint, amely keretében az ügyfél a korlátlanul beszélhet és küldhet SMS-t a Telekom hálózatán belül belföldi alapdíjas hívásirányokba, minden időszakban. A hálózaton kívül és vezetékes hálózatban belföldi alapdíjas hívásirányokba, az ügyfelek a saját díjcsomaguknak megfelelő perc és SMS díjakon kommunikálhatnak.

A Domino M opció igénybevételével az ügyfél nemcsak a Telekom hálózatán belül, hanem azon kívül és a vezetékes hálózatokban is korlátlan beszélgetést folytathat, illetve korlátlan számú sms-t küldhet, belföldi alapdíjas hívásirányokba, minden időszakban. A Domino M időszaki díja bruttó 14 990 forint.

A Telekom három új adatopciót is kínál a meglévő feltöltő kártyás díjcsomagjaihoz, az adott SIM kártya rendelkezésre állási ideje alatt, 2016. november 2-tól visszavonásig. Az opciók eseti díja: Maraton 100 MB adatcsomag esetén 490 forint, a Maraton 500 MB csomag esetén 1 290 forint és a Maraton 1 GB adatcsomag esetén 1 990 forint.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!