Gyurkity Péter

Itt az LG X5 és az LG X skin

A cég két újabb olcsó készüléket mutatott be, a sorozatot gyorsan bővítik.

A dél-koreai gyártó alig két héttel ezelőtt rántotta le a leplet négy új okostelefonról, amelyek már az X-sorozat tagjaiként futottak be. Ezt most további két példány egészíti ki, amelyek az első körben szintén a cég számára hazai pályán jelennek meg a boltokban.

Ennek megfelelően az LG koreai oldalán találjuk meg a bejelentést, amelyben két eltérő típus érkezéséről írnak. Ezek egyike az LG X5, amely egy 5,5 hüvelykes kijelzőt kapott, 720p felbontással, egy négymagos, 1,3 GHz-es chip társaságban. Ehhez 2 GB memória, egy alapesetben 16 GB-os, de microSD révén kibővíthető belső tároló, egy 13 megapixeles hátoldali és egy 5 megapixeles előlapi kamera, valamint egy 2800 mAh-s akkumulátor csatlakozik, az Android 6.0 Marshmallow, az LTE, az NFC, az USB 2.0, valamint a WiFi kíséretében.


Az LG X skin ehhez képest egy kisebb, kereken 5 hüvelykes érintőképernyőre épül, amelyhez a már említett chip és felbontás, mindössze 1,5 GB RAM, egy ugyanolyan belső tároló, egy 8 megapixeles hátoldali kamera és annak 5 megapixeles előlapi társa, valamint egy szintén kisebb, 2100 mAh-s akkumulátor társul. A szoftveres oldalon nem találunk nagy eltérést, mint ahogy a támogatott technológiák listája is megegyezik a fent látottakkal, ami nyilván jó hír azoknak, akik a gyorsabb elérésre és a különböző mobilfizetési platformokra vágynak.

A hivatalos ár 175 és 200 dollárnak felel meg, ez egyértelműen kedvező szint, bár egy esetleges nyugati megjelenés ezt némileg megdobja majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!