Gyurkity Péter

Itt a Vivo X7 és X7 Plus

A pletykákat a hivatalos bemutató követte, a két változat erős hardvert kínál.

A múlt héten néhány fotó alapján következtethettünk a Vivo új készülékének közelgő bemutatkozására, erre azonban már a hétvége alatt sor került, így gyorsan végigfuthatunk a két új jövevény pontos jellemzőin.


A Vivo X7 és X7 Plus több fontos részletben megegyezik egymással. Mindkét példány a nyolcmagos, 1,8 GHz-es órajelen futó Snapdragon 652 chipre támaszkodik, ehhez pedig 4 GB memória, egy 64 GB-os belső tároló, az Adreno 510 grafikus vezérlő, a fizikai gombba integrált ujjlenyomat-olvasó, dual-SIM opció, 1080p felbontás, valamint egy 16 megapixeles előlapi szelfikamera csatlakozik.


Az alap példány egy 5,2 hüvelykes kijelzőt kapott, ezt egy 3000 mAh-s akkumulátor szolgálja ki, míg a hátoldalon egy 13 megapixeles f/2.2 kamera kapott helyet. Az X7 Plus ehhez képest már egy 5,7 hüvelykes érintőképernyőre épül, ennek megfelelően ehhez egy nagyobb, jelen esetben 4000 mAh-s akkumulátort párosítanak, míg a hátoldali kamera itt egy 16 megapixeles f/2.0 példány. A szoftveres oldalon több új funkciót is igénybe vehetünk, itt elérhető lesz például (az Apple Night Shift mintájára) a kék szín kiszűrése, a készülék dupla érintéssel történő feloldása (ID Wake), míg a Moonlight révén megfelelő megvilágítást biztosíthatunk a szelfiképek készítéséhez.


A Vivo párosa a hónap közepén jelenik majd meg Kínában, a kisebbik verzió ára 376 dollárnak felel meg. A többi régióban az első körben valószínűleg a szokásos külsős csatornákon keresztül szerezhetünk majd be egy-egy példányt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!