Berta Sándor

Az Apple is filmsorozatot készít

Vital Signs cím alatt az 50 éves Dr. Dre amerikai rapsztár életét dolgoznák fel, sugárzásra egyik saját platformjukat használnák.

A The Hollywood Reporter, a The New York Times és a Bloomberg egyaránt arról számolt be, hogy az Apple a Vital Signs című sorozatot tervezi, amely az 50 éves Dr. Dre amerikai rapsztár életéből jelenítene meg epizódokat. A társaság ezzel két stream-szolgáltató, a Netflix és az Amazon példáját követné, ugyanis a két cég előnyben részesíti a saját filmek és sorozatok készítését.

Az egyelőre tisztázatlan, hogy az alkotás mikorra készülhet el és mikortól kerülhet képernyőre, s arról is ellentmondásos információk jelentek meg, hogy az Apple milyen módon sugározná az új művet. A The Hollywood Reporter azt írta, hogy a vállalat az Apple Music platformot használhatja fel a terjesztésre, míg a The New York Times szerint ez a platform az Apple TV lehet.

Dr. Dre eredeti neve Andre Young és azóta a vállalat menedzsmentjének tagja, hogy az Apple 2014 májusában 3,2 milliárd dollárt sem sajnált a Beats Electronics tulajdonjogáért. A kaliforniai konszern a Jimmy Iovine és Dr. Dre által alapított fejhallgató-gyártó mellett a Beats Music céget is megvette. Az üzlet megkötése nem volt meglepő, hiszen Jimmy Iovine és Steve Jobs kiváló kapcsolatban voltak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Cryalot #1
    kölöförnya szíti of kámptön never góz át of főshön (vagy de)