Gyurkity Péter

A pénztárcákba is akkumulátor kerül

Mégpedig az okostelefonok és egyéb eszközök feltöltése céljából, a nagyobb kényelem jegyében.

A különböző hordozható és viselhető megoldások elterjedésével egyre égetőbb kérdésnek számít a folyamatos elérhetőség, a rendelkezésre állás, amit az egyes eszközök akkumulátorainak feltöltöttsége jelképez. Mivel nem mindig tartózkodunk fali csatlakozó közelében, kézenfekvőnek tűnik a megszokott tárgyak kiegészítése további akkumulátorokkal.

A Kickstarter oldalán elég jól halad célja elérése felé az Ion Belt, amely egy akkumulátorral ellátott nadrágövet takar, a fenti cél megvalósítása érdekében. A projekt kiagyalói egy kereken 3000 mAh-s akkumulátorral oldanák meg a lemerüléssel kapcsolatos problémákat, de ha ez még mindig nem lenne elég, a napokban bejelentkezett egy másik csoport is, amely már a hagyományos pénztárcákat toldaná meg egy valamivel kisebb, egészen pontosan 2400 mAh-s példánnyal, valamint az ehhez szükséges csatlakozókkal és kábelekkel.


A Nomad multifunkciós pénztárcája szintén alkalmas lenne a legtöbb telefon teljes feltöltésére, bár arról természetesen nekünk kellene előzetesen gondoskodnunk, hogy a tárca saját egysége megfelelő feltöltöttséggel bírjon. A méret terén nem tapasztalunk nagy eltérést a megszokottakhoz képest, a tárca pontos mérete 25 x 85 x 125 mm, maga az akkumulátor pedig a csuklóban kapott helyet, a saját USB-csatlakozójával, valamint az iPhone készülékek feltöltésére alkalmas Lightning-kábellel - az androidos változat némileg később mutatkozik majd be.


A megoldás jelenleg előrendelhető, az ár kedvezményesen 80 dollár, a november 15-én esedékes megjelenés után ez 90 dollárra emelkedik majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Skylake #3
    Már várom, hogy majd a jövőben a pélómba is akkumulátor, meg valamilyen okosinterfész kerüljön, és természetesen kelljen rá tűzfalat, vírusírtót, malware-kergetőt feltennem, illetve hogy mindezeken túlmenően erekcióm idejét és helyét figyelembe vevő hirdetéseket is kapjak!
  • bobijub #2
    samsung sgh-p300, sgh-p310
  • grebber #1
    Powerbank ..... sokkal nagyobb sokkal jobb és sokkal olcsóbb halott ötlet szerintem.