Berta Sándor

Saját készítésű termékek az Amazon kínálatában is

Újabb kategóriával bővült a kereskedelmi platform termékkínálata.

Az Amazon egy újabb területen akart megjelenni: a konszernnél a saját kezűleg készített eszközök is kaphatók. A "Handmade at Amazon" az Etsy online piactér konkurense lenne. Vannak fontos követelmények, amelyeknek a kategóriába bekerülő árucikkeknek meg kell felelniük. Ezek egyike, hogy teljesen kézzel készítetteknek, feldolgozottaknak vagy összeszerelteknek kell lenniük.

Jelenleg az ékszer, az otthoni termék (művészeti megoldás), a lámpa és bútor, a partikiegészítő és a papírból készített árucikk kategóriák léteznek. Előírás az is, hogy a 20 vagy kevesebb személyt foglalkoztató vállalkozások, illetve a 100 vagy kevesebb taggal rendelkező közösségek termékei kerülhetnek be a rendszerbe.

A "Handmade at Amazon" kínálatában már 80 000 saját készítésű eszköz érhető el. Az ügyfelek nem csupán a különböző megoldásokat, hanem azok elkészítésének módját is megtekinthetik és minden árucikkhez mellékelik a gyártó leírását is. A partnerek az eladási ár 12 százalékát fizetik az Amazonnak.

Az Etsy.com lehetővé teszi a felhasználók és a vállalkozások számára, hogy saját készítésű termékeiket közvetlenül értékesítsék. Az online platform 2006 óta működik és egyre népszerűbb.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!