MTI

Az internetadó visszatérése miatt aggódik a Handelsblatt

A Handelsblatt című német üzleti lap az internetadó ügyéről közölt kommentárt az online kiadásában.

A Facebook-közösség győzedelmeskedik Magyarországon című írásában Hans-Peter Siebenhaar kiemelte, hogy az emberek a hálózatba szerveződés révén legyőzték a "gyűlölt internetadót", a jobboldali populista miniszterelnök, az "analóg korszakból származó" Orbán Viktor pedig "alábecsülte a közösségi oldalak hatalmát". Hozzátette: "Orbán szinte úgy kormányozza Magyarországot, mint egy autokrata", és a média is az ellenőrzése alatt áll, kivéve az RTL-t, amelyet egy reklámkülönadóval akar térdre kényszeríteni, ugyanakkor a közösségi oldalakra nem terjed ki a kontroll, aminek következményét már Egyiptomban és az arab világban máshol is megtapasztalták diktátorok, amikor alábecsülték az interneten kezdődött lázadást, amely elsöpörte őket.

A "dörzsölt politikus" Orbán ismeri ezt a történetet és "elég okos" ahhoz, hogy meghagyja a Facebook-közösségnek az internetadó feletti győzelmet - írta a Handelsblatt szerzője, kiemelve, hogy ennek a közösségnek folytatnia kell a médiában megjelenő civil társadalom "digitális védelmezését", és nem szabad elfelejtenie, hogy az internet ellenőrzése továbbra is előkelő helyen szerepel a kormány napirendjén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MasterMason #14
    De magyar sem volt egyik se. De kár lenne ezen vitázni...
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.11.08. 20:48:36
  • Misuka963 #13
    Sem Jézus,sem Hitler nem volt zsidó.
  • MasterMason #12
    A cionizmus az bizony nemzetiszocializmus, tömény nacionalizmus.

    Egyébként ahogy Mózes, meg a zsidó Jézuska, úgy a zsidó hitlerke sem volt magyar. Leszarom őket nem vagyok hajlandó rajongani egyikért sem...
  • Misuka963 #11
    Értelek,de a zsidrákoknál nem nemzeti szocializmus van,hanem cionizmus,ami a legrosszabb dolog a világon.
    Milyen német zsidóról beszélsz ?
  • MasterMason #10
    Az amit nemzetiszocializmusnak hívsz az bizony Mózes törvényein alapszik, és ezzel az erővel akár zsinagógába is járhatnál:

    Kicsit átköltötte ugyan a német zsidó a legkedvesebb mentorával az Alfred Rosenberggel karöltve Mózes könyvét de ugyanaz lett az eredménye, tedd csak egymás mellé a mein kampfot és az ószövetséget, mind a kettőnek gyakorlatilag ugyan az a címe:

    "Harcom"

    Hitler a zsidó, Mózes pedig az egyiptomi nép elleni harcát vetette papírra. Mind a kettő a kiválasztottságra-árjaságra hivatkozó zsidó vezető feltétel nélküli imádását követeli, mind a kettőben vannak faji tisztaságra vonatkozó törvények. Hitler úgy mészároltatta le az SA lázadó vezetőit ahogy Mózes leérve a hegyről meglátván az aranyborjút imádó követőit, a hosszú kések éjszakája mellett a kristályéjszaka is megtalálható az ószövetségben, amikor is az egyiptomi nép egyik reggelen arra ébred, hogy a raktáraikban található ételeik tönkre mentek. Hitlerrel és Mózes is halálos ítéletet mondott a melegek felett. S végezetül akárcsak Hitler, úgy Mózes is egy 10., utolsó, "végső" megoldás keretében jónak és elfogadhatónak találta egy nemzet fiainak lemészárlását. Még a gyors villámháborúk is benne vannak az ószövetségben...

    Bizony a mein kampf akkor is a zsidók vallása ha egy picit átköltötték, célja pedig egy isten hatalmával rendelkező zsidót emelni más nemzetek feje főlé.

    Nem véletlen mondta hitler: "hogy ki a zsidó azt én mondom meg."
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.11.08. 20:18:37
  • Misuka963 #9
    Marx egy kibaszott zsidó volt,nem pedig német.
    Orbánék meg csak bábok,úgy ugranak ahogy a retek USA meg IzraHell fütyül.
    A nemzeti szocializmus vinné a jó irányba az országot !
  • MasterMason #8
    Lehet nem szeretni az Orbánt, de a marxizmus mint eszme az nyugat Európában született nem keleten.

    Marx német volt ott is élt sokáig aztán angliában halt meg.

    Amúgy pedig a kapitalizmus szülte a marxizmust akárcsak a kommunizmust és a nemzetszocializmust. Két gyilkos emberirtó rendszert és eszmét szült már a kapitalizmus, fogadunk e, hogy megfogja szülni a harmadikat is? Egy gyilkos rendszer gyilkos rendszereket is fog szülni.
  • TokraFan #7
    Miért ne tojná le? Nem jótékonysági szervezet. Az emberek problémáit az embereknek kell megoldania, nem egy cégnek. orbán meg netto marxista, legalább is az extraprofit fogalmát a marxista közgazdaságtan ismerte, a nyugati világban, kapitalizmusban, demokráciában erről szó nicns. orbán egy őskövület, egy digitális analfabéta. De a trafikmutyi az megy, és stadion a kertbe, mert az segít az országon...

    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2014.11.08. 02:30:44
  • TokraFan #6
    orbánt kéne már korlátozni...mondjuk a Hold megfelelő távolság a célhoz...
  • who am I 7 #5
    És, akkor most mi van? Az rtl is csak ugyanolyan, mint a többi szenny...aki egyébként lesz@rja az embereket, csak a nézettségért kellenek neki. Mert ugye, csak akkor próbál ez is harciaskodni, amikor a SAJÁT milliárdjairól van szó, a többi ember nyomorát letojja ő vastagon.