SG.hu

OnLive játék a Philips androidos tévéin

Az Android rendszervezérléssel érkező Philips televíziók közvetlenül férhetnek hozzá a hatalmas, játékkonzol minőségben elérhető OnLive játékválasztékhoz.

A TP Vision vállalat bejelentette, hogy Android működtetésű Philips tévékészülékeikbe bekerül a felhő alapú OnLive játékszolgáltatás, mely már 2014-ben elérhető lesz. A felület lehetővé teszi a játékvilág legújabb nagyágyúinak online élvezetét az OnLive Játékszolgáltatás stream elérésével. Mindehhez a tévére csak egy játékvezérlőt kell csatlakoztatni. Az egyre növekvő OnLive kínálat mindenfajta játékra kiterjed a legnagyobb éppen futó játékoktól és azok változataitól kezdve a családbarát sport-, verseny- és akció-kalandjátékokkal bezárólag.


A Philips tévé használója játszhat magában, vagy összemérheti játéktudását más eszközöket használó barátaival, akiknél Mac vagy PC számítógép, vagy akár Android táblagép van. A játékosok valamely eszközön elkezdhetnek egy játékot, például az otthoni televízión, majd hazulról elmenve Android táblagépen folytathatják azt. Az állásokat a felhőbe menti, azaz azok önműködően szinkronizálva lesznek bármely kapcsolódó eszközön, úgyhogy a játékosok pont onnan folytathatják, ahol előzőleg kiléptek a játékból – bárhol is tartózkodnak éppen.

Az OnLive játékszolgáltatás valamennyi Android működtetésű Philips tévékészüléken futni fog. Az OnLive játékszolgáltatás Sédországban, Dániában, Finországban, Norvégiában, Hollandiában és Írországban 2014. utolsó negyedévében lesz elérhető. Európa többi országára szóló kiterjesztése 2015. folyamán várható maga az OnLive szolgáltatás hálózatbővítő terveivel összhangban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!