Gyurkity Péter

Négy Lumiával készül a Microsoft

Három kódnév szivárgott ki, amelyek a következő Lumiákat takarhatják, ezeket egy további példány egészíti ki.

Nem is olyan rég olvashattunk arról, hogy a Microsoft további Lumia okostelefonokkal készül, ezekkel kapcsolatban azonban eddig kizárólag a kódneveket ismerhettük meg. Néhány egyéb elnevezés már szintén hetek óta a szaksajtóban forog, ezúttal azonban a szöveges információt néhány érdekes felvétel egészíti ki.

Ezen nevek között említhető meg a McLaren, amely egy egyértelműen csúcskategóriába szánt készüléket takar, hiszen nagy valószínűséggel a Lumia 1020 utódaként jelenik majd meg. Legfőbb érdekessége a Kinecthez hasonló 3D Touch funkció lesz, amelynek révén ujjainkat a kijelző felett mozgatva, annak megérintése nélkül oldhatjuk meg a készülék vezérlését, fotók készítése esetén pedig a burkolat szélén simítva zoomolhatunk. A kezelőfelületről már meg is jelent egy érdekes videó, valami ilyesmit kell elképzelünk a telefon kapcsán.


A 4,7 hüvelykes érintőképernyővel ellátott Superman okostelefon már inkább a középkategóriába sorolható, erről egyelőre annyit tudni, hogy az előlapon helyet foglaló kamera 5 megapixeles lesz, amely így kiválóan alkalmas lenne "selfie" képek készítésére. A Windows Phone 8.1 itt is alapértelmezett operációs rendszerként fut majd, ám a készülék az idei évben tervezett két nagy frissítés közül az egyikkel pontosan egy időben jelenne meg. A Rock névre keresztelt okostelefon egyértelműen a belépő szintet lenne hivatott meghódítani, nagy valószínűséggel a Lumia 530-hoz hasonló, netán azzal megegyező specifikációval.


Megjelent néhány kép egy negyedik jövevényről is, amely a forrás szerint nem más, mint a Lumia 830, a 820 közvetlen utóda. A valószínűleg Tesla kódnevet kapó készülék esetében a hátoldali kamera lesz a fő attrakció, ám ennek részleteit még nem ismerjük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!