Berta Sándor

Okosórát dob piacra az Asus is

A tajvani vállalat is követi számos vetélytársa példáját. Az Android Weart futtató eszköz szeptemberben jelenhet meg.

A gyártó a Google által márciusban bejelentett operációs rendszerre épül. Az már akkor kiszivárgott, hogy az LG és a Motorola mellett számos cég jelentkezhet okosórával, köztük az Asus is. Nos, az információ most megerősítést nyert. A TechCrunch értesülései alapján az Asus új terméke várhatóan 99 és 149 dollár közötti összegbe kerül majd.

A gyártó már márciusban ismertette a terveit, de még hagy magának időt az új készülék megtervezésére, nem akar semmit sem elkapkodni. Az oldal kiemelte, hogy az Asus új okosórája AMOLED-kijelzőt kap majd és a vállalat már korábban arról beszélt, hogy gesztusvezérlést is integrálna az eszközbe, ugyanis az komoly előnyökkel járna a viszonylag kis méretű érintőképernyő használatával szemben. Ugyanakkor a tervek ismertetése még az Android Wear bejelentése előtt történt, így nem lehet tudni, hogy az eredeti elképzelésekből végül mi valósul meg.

Azt már tudni lehet, hogy többek között a HTC és a Samsung, a chipgyártók közül a Qualcomm, a Broadcom, az Imagination és az Intel, míg a divat területéről a Fossil csatlakozhat az Android Wear programhoz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ProgServ #1
    Naaa ez valahogy még ki is néz.