Gyurkity Péter

Érkezőben az 5 hüvelykes ZTE Nubia Z7

A kínai gyártó egy csúcskategóriás megoldással bővítené ki saját családját, az eddigi sikerekre építve.

A ZTE a számukra hazai piacon még májusban piacra dobta a Nubia X6 okostelefont, amely azonnal igencsak népszerűvé vált a felhasználók körében. A Nubia család tavalyi bemutatkozása óta egyébként is sikeresnek bizonyult, ám a gyártó a jelek szerint úgy gondolja, hogy egy drágább, talán a csúcskategóriában is helyet kapó megoldásra is lehet kellő igény, így hamarosan befuthat az újabb példány.

A Nubia Z7-ről eredetileg úgy gondolták, hogy az mindössze a most piacra dobott X6 egy módosított változata, nagy eltérésre tehát nem számítottak a két példány között. Most azonban kiderült, hogy a cég két külön fejlesztésben gondolkodott, a Z7 pedig ezek közül a második lesz, az eddigieknél kellemesebb hardveres jellemzőkkel. Jelenleg ugyan mindössze egy rövid teaser fotó elérhető a világhálón, ám néhány hardveres részlet is kiszivárgott, ebből pedig arra következtethetünk, hogy komolyan gondolják a csúcskategória meghódítását - vagy legalábbis az ott esedékes, az eddigieknél határozottabb megjelenést.

Az új fejlesztés a marketingesek szerint kifejezetten csinos külsőt kap, erre utal a fotó felirata, a kijelző pedig az X6-hoz képest lecsökken, hiszen ez kereken 5 hüvelykes lesz - ezzel követik a többiek példáját, és tovább bővítik a 5 hüvelykes prémium megoldások körét. A szoftveres oldalon nagy valószínűséggel az Android 4.4 KitKat fut majd, amelyet a ZTE saját felülete egészít ki, míg a hátoldalon egy közelebbről eddig meg nem határozott kamera fut majd, LED flash kíséretében.

A megjelenésről, a pontos árról, valamint az egyéb részletekről még nem jelent meg hír, erre valószínűleg nem kell majd sokat várnunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!