SG.hu

Ezentúl két SIM-kártya jár a Vodafone Red csomagjához

Májustól a Vodafone Magyarország újabb opciókkal és személyes extra szolgáltatásokkal teszi teljesebbé a Red előfizetők kiszolgálását.

A cég közleménye szerint a belföldi normál díjas számok irányába korlátlan hívást, SMS és MMS küldést lehetővé tevő Red szolgáltatáscsomag előfizetőinek kiszolgálására ezután külön dedikált ügyfélszolgálati munkatársak, Red Asszisztensek fognak figyelni és a Red Plus csomag megoldást nyújt azoknak is, akik okostelefonjuk mellett tabletet is szeretnének használni.

Májustól a Red Plus jelenlegi és új előfizetői változatlan, 13 990 Ft-os havidíjért egy helyett két SIM kártyát és 4 GB adatot kapnak, melyet mindkét SIM kártyával használhatnak. Mivel egyre többen szeretnének okostelefonjuk mellé táblagépet is vásárolni, ezért a Vodafone több kedvezményes árú okostelefon-táblagép csomaggal is bővíti készülék kínálatát, melyek Red Plus -szal lesznek elérhetőek. Sőt, mindenki választhat az igényei szerint, hogy készülék nélkül, egy vagy két készülékkel szeretné megvásárolni a Red Plus-t, és hogy a második SIM kártyát táblagépben, vagy hordozható WiFi Hotspot-ban szeretné használni. A Hotspot egyszeri 990 Ft-ért hazavihető.

Májustól a telefonos ügyfélszolgálaton, a Red Asszisztensek 45 fős csoportja szolgálja ki a Red ügyfeleket. A Redesek ezután is a megszokott 1270-es számon hívhatják az ügyfélszolgálatot, de a számukra a Vodafone a gyorsabb és személyesebb ügyintézés érdekében 1 gombnyomásos ügyintézést biztosít - ami azt jelenti, hogy egyetlen kérdés után egy Red Asszisztens fogadja hívásukat. Május 12.-től a Vodafone valamennyi Redes előfizetője ezt követően születésnapja alkalmából ajándékot kap, személyes köszöntővel. Emellett valamennyi Red ügyfél megoszthatja születésnapi kívánságát - legyen az bármilyen extrém is - és a beérkező kívánságok közül a Vodafone minden hónapban teljesít egyet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!