Gyurkity Péter

Alacsony áron kínálja csúcstelefonját az OnePlus

Szerintük minden idők legjobb telefonját kínálják igencsak kedvező áron, aláígérve a riválisoknak.

Az Oppo egykori alkalmazottaiból alakult OnePlus a hónap végén kerít majd sort a hivatalos bemutatóra, amelyen állításuk szerint minden idők legjobb okostelefonját ismerhetjük majd meg, néhány nappal ezelőtt azonban már olvashattunk arról, hogy a magabiztos kijelentés milyen hardveres specifikációt takar. Most az árakkal kapcsolatban tudhattunk meg fontos részleteket.

Ahogy azt akkor is írtuk, az OnePlus One névre keresztelt fejlesztés a Qualcomm Snapdragon 801 chip köré épül, amely 2,5 GHz-es órajelen fut - ahogy azt a Samsung Galaxy S5 esetében már láthattuk. A memória mérete azonban 2 GB helyett itt 3 GB lesz, míg a kijelző egy 5,5 hüvelykes IPS-változat. Ez egy 13 megapixeles Sony Exmor hátoldali kamerával, egy 3100 mAh-s akkumulátorral, 16-64 GB-os belső tárolóval, valamint a CyanogenMod 11-es verziójával egészül ki, így egy valóban gyors készüléket vehetünk majd a kezünkbe.

A cég Facebook oldalán most közölték a várható árakat is, pontosabban az általuk kívánatosnak tartott felső határt, amelyet semmiképpen sem szeretnének meghaladni. A Galaxy S5-höz képest valóban kedvező lesz az ár, hiszen hűségszerződés nélkül az USA-ban 700 helyett mindössze 400 dollárt kóstál majd a készülék, míg a közös pénznemet használó európai országokban (így például a szomszédos Ausztriában) 350 euró lesz a limit. A pontos számokat még nem árulták el, de az említett felső korlátok is kellemesnek tűnnek, már amennyiben az ígéretet be is tudják majd tartani. Időközben felbukkant egy kép is a telefonról, ezen a belsőt is szemügyre vehetjük.

A hivatalos bemutató jövő héten, április 23-án esedékes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!