SG.hu

Bemutatták a 2014-es Philips TV választékot

Az új termékskála felöleli a teljes felbontású Full HD televíziótól kezdve a 4k felbontású Ultra HD tévéket; nagy kijelzőtől a kisméretűig; a költségkímélő megoldástól a legigényesebb változatokig.

A TP Vision közleménye kiemeli az Andriod működtetést és az Ambilight háttérmegvilágítást, mely fényeket vetít a működő tévékészülék mögötti falfelületre. Az új "Ambilight Gaming" beállítási lehetőség a televíziót játékra használóknak gyors Ambilight válaszidőket eredményez, a támogatott alkalmazások pedig lehetővé teszik az Ambilight interaktivitást a sporteseményeknél. Az Androidos tévékbe négymagos processzort szereltek, és a meglévő Philips Smart TV kínálaton túl a Google Play Store Android alkalmazásai és tartalmai is elérhetők lesznek. Az új televízióválaszték piaci bevezetését nemzetközi népszerűsítő kampány támogatja majd, melynek első elemei áprilistól lesznek láthatók és hallhatók.

Képernyőméretben széles az új 4000-es és 5000-es Philips tévé széria választéka (51cm/20 hüvelyk - 139cm/55 hüvelyk). A Perfect Motion mozgásjavító technológia 200 Hz és afeletti képfrissítéssel dolgozik, a bejelentés szerint a készülékek élénk színekkel és éles képalkotással adják vissza a fotókat és a filmeket, eközben a Micro Dimming eljárás a kontrasztot fokozza a mély fekete és a fényes fehér színekkel.


Mindegyik Philips 4000-es és 5000-es Philips tévészéria modellje csatlakozófelületek és portok széles választékát kínálja, lehetővé téve például csatlakoztatott USB memóriamodul tartalmának lejátszását, USB aljzaton keresztül merevlemezre rögzíti a sugárzott adást, vagy DLNA kapcsolaton keresztül tartalomvédelmet nélkülöző anyagokat tud számítógépről lejátszani. A Philips 4500, 5500, 5600 és 5700 jelű Smart TV szériái az internetet külön kapható USB Wi-Fi modullal (4500-as széria esetén), vagy beépített nagysebességű Wi-Fi felülettel érik el. A digitális tuner és a CI+ kártyahely révén a Philips Smart tévék a tévéhasználat valemennyi vállfajával megbirkóznak.

Az új Philips 4500, 5500, 5600 és 5700 jelű Smart TV sorozat modelljei közvetlen elérést biztosítanak a cég Smart TV kínálatához, beleértve az online alkalmazásokat, a Video On Demand filmszolgáltatást, video webáruházakat és a Catch-up TV szolgáltatást. A Cloud Explorer alkalmazással közvetlen a hozzáférés a felhőplatformon tárolt fotókhoz, videókhoz és egyéb tartalmakhoz. Az új Philips Smart TV család Európában és Latin-Amerikában 2014 második negyedévében lesz kapható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dundiego86 #1
    Hát a TP-Vision termékeit ukránok gyártják, remélhetőleg most már jobb minőségben, mint 1 éve...
    Design terén:
    Első negatívum a hűtés, de a többi dolgot inkább nem is mondom...