Gyurkity Péter

Öt okostelefont mutat be a ZTE

A ZTE nem kevesebb mint öt eltérő példánnyal jelentkezik a CES-en, egyéb megoldások mellett.

Az egyes gyártók sorra jelentik be, hogy mivel készülnek az idei év első fontosabb eseményére, a hivatalos híreket pedig külső értesülések egészítik ki. Ez utóbbi kategóriába tartozik a mostani hír is, amely a ZTE terveit osztja meg velünk. Ebből megtudhatjuk, hogy számos eltérő fejlesztést ismerhetünk majd meg a gyártó standján.

Az első helyen illik megemlíteni az öt különböző okostelefont, hiszen nyilván ezek számíthatnak majd a legnagyobb érdeklődésre. Kiemelt pozícióban szerepel ezek között a Grand S II, amely a tavaly megjelent zászlóshajó frissített változata, egy olyan fejlett beszédfelismerő technológiával kiegészítve, amelynek révén hangunkkal oldhatjuk fel a lezárt telefont, illetve készíthetünk képeket a beépített kamerával. Nyilván ez a példány kapja meg a legerősebb hardvert, ám a Nubia 5S és a Nubia 5S mini okostelefonnak sem lesz oka a szégyenkezésre, hiszen előbbi 5 hüvelykes, utóbbi pedig 4,7 hüvelykes kijelzőt kap - a nagyobb változat 13 megapixeles, f/2.0 kamerájával akár 4K-videókat is készíthetünk majd.

A listán szerepel még a Sonata 4G, amely az amerikai AT&T szolgáltató kínálatát lesz hivatott kiegészíteni a maga 1,4 GHz-es Snapdragon 400-as chipjével, 1 GB RAM és egy 5 megapixeles kamera kíséretében, az ígéretek szerint kedvező áron. Az Iconic névre keresztelt phablet megoldás viszont már egy 5,7 hüvelykes változat lesz, HD-kijelzővel, négymagos chippel, Gorilla Glass és Dolby Digital Sound támogatással, valamint a vezetéknélküli töltés lehetőségével, egyszerre akár két eltérő alkalmazást is megjelenítve a képernyőn, mégpedig automatikus, "okos" módon.

A cég tervezi még a Projector Hotspot bemutatását, amely nevének megfelelően egy mini projektor és egy WiFi hotspot kombinációja, míg a BlueWatch saját okosórájuk, amely igyekszik majd a kialakulóban lévő új trend hullámaira építeni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!