MTI

Az Accenture felvásárolja az evopro szoftverfejlesztési üzletágát

Az Accenture multinacionális IT-cég felvásárolja az evopro ipari és beágyazott szoftverfejlesztési és szolgáltatási üzletágát - közölte az evopro csoport.

Az akvizíció összegét a felek nem közölték. A budapesti székhelyű IT kutatás-fejlesztési tanácsadó és mérnöki vállalat közleménye szerint az akvizíció tovább erősíti az Accenture szoftverfejlesztési és folyamat-hatékonysági szakértelmét, ezáltal hatékonyabb támogatást biztosítva ügyfeleinek az ipari megoldásokba történő befektetéseik minél jobb megtérülésében, termékeik eredményesebb piacra juttatásában. Emellett segíti az Accenture mobilitás-vezérelt kapcsolt termékeket érintő kezdeményezéseit is.

A Németországban, Magyarországon, Romániában és Törökországban működő evopro csoport az ipari és orvosi berendezésekben, az autóiparban, az építőiparban, a logisztikai területen, valamint a szállítmányozásban széles körben használt beágyazott szoftverekkel kapcsolatos szolgáltatásokat nyújt. A közlemény szerint ez a harmadik olyan akvizíciója az Accenture-nek, amely a termelő vállalatok számára rendelkezésre álló képességeit bővíti. A cég a közelmúltban vásárolta fel a PRION Group-ot, illetve októberben jelentette be PCO Innovation vállalatra vonatkozó felvásárlási szándékát; mindkét cég a termék életciklus menedzsment szolgáltatásokra specializálódott rendszer integrátor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!