SG.hu

2000 Ft havonta az online pénztárgép adatkapcsolata

A Magyar Telekom a korábban meghirdetett árnál alacsonyabb havidíjat kínál, az új típusú pénztárgépek üzemeltetőinek kialakított speciális szolgáltatáscsomagjára, amely lehetővé teszi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) rendszere és a pénztárgépek közötti adatkommunikációt, továbbá ügyfélszolgálati támogatást is tartalmaz.

A vállalat nettó 1990 Ft-ra csökkenti a pénztárgépet üzemeltető kis- és középvállalatoknak a jogszabályban előírt, a NAV rendszere és a pénztárgép közötti adatkommunikációt is lehetővé tevő szolgáltatáscsomagjának havidíját. A bejelentés szerint a szolgáltatáscsomag elérhető minden olyan ügyfélnek, aki pénztárgépet használ. A Telekom - a pénztárgép-forgalmazó Alt Cash Kft.-vel és Prior Cash Kft.-vel kötött megállapodás alapján és azok viszonteladói hálózatán keresztül - a saját fejlesztésű szolgáltatáscsomaggal és partnerei pénztárgép modelljeivel megoldást kínál a pénztárgépcserében érintett cégeknek, és nyitott további pénztárgép-forgalmazókkal való együttműködésre.

A forgalmazási engedéllyel rendelkező pénztárgép modellek esetében a jogszabályi előírásnak megfelelő adatkommunikáció a Telekom szolgáltatáscsomagjával együtt biztosított SIM chipekkel valósul meg, amelyek minden magyarországi - saját hálózattal rendelkező - mobilszolgáltató hálózatára képesek kapcsolódni, és adatátviteli kapcsolatot fenntartani a NAV rendszerével. A Telekom szolgáltatáscsomagja ezáltal hozzájárul a NAV és a vonatkozó jogszabály által meghatározott követelmények teljesíthetőségéhez és a NAV szervere, valamint a pénztárgépek közötti adatkommunikáció sikeres működéséhez. A nagyvállalati ügyfelek részére a Magyar Telekom leányvállalata, a T-Systems Magyarország kínál a vállalatok rendszereihez illeszthető, a kasszák és a NAV közötti folyamatos kapcsolattartáshoz szükséges, a pénztárgépek adatainak eljuttatását megvalósító megoldást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • chuky123 #1
    Újjab lehúzás. Ezt gondolom nem lehet visszaigényelni a NAV-tól. Magyarisztánban mindent meg lehet tenni. Egy csomóan rossz helyről rendelték a pénztárgépet. Azoknak ujjat kell venniük.