SG.hu

Samsung szervizközpont nyílt Győrben

A Samsung vásárlói kiszolgálása érdekében egy magas színvonalat képviselő szervizközpontot nyitott ma Győrben. Az új létesítmény központi szervizzel, bemutatóteremmel, digitális otthonnal és számos vásárlási lehetőséggel várja a fogyasztókat.

A cég közleménye szerint az új győri szervizközpontban jól képzett szakemberek állnak az ügyfelek rendelkezésére, akik készséggel segítenek a vásárlók problémáinak megoldásában, a készülékek gyors és precíz javításában. A központ regionális iroda, prémium bemutatóterem és úgynevezett digitális otthon is egyben, ahol a gyártó legújabb Smart eszközeit a fogyasztók a vásárlás előtt valóságos életterükben, egy modern, berendezett lakásban, működésük közben próbálhatják ki. Bárki személyesen meggyőződhet például arról, hogyan működnek együtt a különféle Samsung eszközök: miként irányítható Galaxy okostelefonnal vagy táblagéppel egy Samsung Smart TV vagy légkondicionáló, vagy éppen miként elemzi az okostelefon a Samsung EcoBubble mosógép hibaüzenetét.


Dr. Facskó István, a Samsung Electronics Magyar Zrt. elnöke a megnyitón elmondta: "Vállalatunkat ügyfeleink maximális elégedettségének elérése vezérli nap mint nap. Büszkék vagyunk arra, hogy Európában egyedülálló módon, Győrben egy olyan szervizközpontot valósítottunk meg, ahol ügyfeleinknek a digitális otthon légköre, a kipróbálásra szánt idő és a dolgozók szakmai hozzáértése által teljes körű tanácsadásban és kiszolgálásban van részük." A Smart és Prémium Megoldások Központ a Samsung Electronics Magyar Zrt., a RAAB GSM Kft. és az EM Electromechanika együttműködésének eredményeképpen jött létre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ssotto #2
    Ennek a hírnek örülök, bár szívből remélem, hogy nem kell őket meglátogatnom a közeljövőben, tekintve, hogy a héten rendeltem a Media Markt weboldaláról egy Samsung Ativ Book notebook-ot!:))) Eddig jó tapasztalataim voltak velük, és bízom a hasonló folytatásban.;)
  • Tetsuo #1