SG.hu

Új táblagépeket és XPS laptopokat mutatott be a Dell

A cég két új Venue Pro táblagépet, XPS 11 néven egy 2-in-1 készüléket, XPS 15 néven pedig egy 15,6 colos Quad HD+ kijelzős laptopot mutatott be. Az XPS 13 Ultrabook modellt is frissítették.

A Dell a Venue Pro táblagépeket úgy tervezte, hogy az utazó felhasználók számára megfelelő méretválasztékot és a különböző igényeket kielégítő opciókat nyújtson. A 8 és 11 hüvelykes, Windows-alapú táblagépek opcionálisan billentyűzettel és digitális tollal vásárolhatók meg. A modellek a legfrissebb Windows-alkalmazások és Microsoft Office-integráció segítségével könnyedén beilleszthetők a működő vállalati rendszerekbe. Mindkét táblagéphez továbbfejlesztett biztonsági funkciók és szolgáltatások is választhatók, mint például a TPM. A Venue 11 Pro teljes 2-in-1 élményt nyújt és a HD IPS kijelzős Venue 8-hoz hasonlóan Window 8.1 operációs rendszerrel érhető el. Külön csatlakoztatható billentyűzete van, és a versenytársak táblagépeitől eltérően felhasználó által eltávolítható/cserélhető akkumulátorral és nagylátószögű Full HD kijelzővel rendelkezik. A modellhez számos billentyűzet és toll is kapható. Mindkét Dell Venue Pro táblagépet négymagos Baytrail kódnevű Intel processzor működteti, a Venue 11 Pro pedig akár 4. generációs Intel Core i3 és i5 processzorokkal is elérhető, a felügyeletet pedig az Intel vPro technológia támogatja.


Az XPS modellek alumíniumból és karbonszálakból készültek, Corning Gorilla Glass NBT védelemmel. Az akár 1,1 kg-os tömegű és mindössze 11-15 mm vastag XPS 11 jelenleg a cég közleménye szerint a világ legvékonyabb, legkönnyebb és legkompaktabb 2-in-1 Ultrabookja, amely elsősorban táblagépként működik, de egy laptop funkcionalitását nyújtja. 360 fokban elforduló zsanérjaival válthatunk táblagép és laptop üzemmód között. Billentyűzete háttérvilágítással rendelkezik, érintésvezérelt. A kijelző egy az eeColor alkalmazásra épülő, True Color megjelenítési módot is tartalmaz, így a valósághű, gazdag, egységes színvilágot szinte bármilyen megvilágítási környezetben élvezhető.


Az XPS 15 kategóriája legnagyobb felbontású modelljeként 4. generációs Intel Core i5 és négymagos i7 processzorokkal, valamint különálló NVIDIA grafikus processzorokkal érhető el. Az SSD meghajtóknak köszönhetően a rendszerindítás és az aktív állapotba való visszatérés minden ilyen laptop esetében másodperek alatt megtörténik. A választható konfigurációk 32 GB mSATA SSD meghajtóval és 500 GB-1 TB méretű merevlemezzel, vagy akár 512 GB-os SSD meghajtóval rendelkeznek, amelyek mindegyike tartalmazza az Intel Rapid Start technológiát.

A 13,3 hüvelykes, szegélyig kifutó kijelzővel rendelkező XPS 13 a cég szerint akkora, mint egy hasonló 11 hüvelykes laptop, tömege pedig akár 1,3 kg is lehet. 4. generációs Intel Core i7 processzorok és Intel HD 4400 grafikus kártya dolgozik benne. akár 10,5 órán át. Full HD kijelzője érintésérzékeny.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!