SG.hu

Új laptopokat és all-in-one modellt mutatott be a Dell

A Dell bemutatta Inspiron termékcsaládjának legújabb modelljeit. A sorozat elegánsnak és intelligensnek szánt laptopokat, illetve egy vékony 23 hüvelyes all-in-one számítógépet tartalmaz.

Az Inspiron 7000 sorozatú laptopok lekerekített éleket és alumínium vázat kaptak. Opcionálisan kapacitív érintőképernyővel vannak szerelve, a kijelzőt Corning Gorilla Glass NBT védi a sérülésektől. Az Inspiron 15 és 17 akár Full HD kijelzővel is rendelhető. Az Inspiron 7000 sorozat esetében alapfelszereltség a háttérvilágítással ellátott magyar billentyűzet. A konfiguráció összeállításakor a 4. generációs (Haswell) Intel Core i5 és i7 processzorok választhatók, illetve az Inspiron 15 és az Inspiron 17 modellekhez a rendszerindítást gyorsító, az alkalmazások betöltési idejét csökkentő SSD-meghajtó is rendelhető.

Az Inspiron 15 alig 23 mm vastagságú, mégis 15,6 hüvelykes kijelzővel, és 7 óra 24 perces akkumulátor-üzemidővel büszkélkedhet. A 28 mm vastagságú Inspiron 17 alapfelszereltségébe tartozik az optikai meghajtó és az érintésvezérlés, így a cég közleménye szerint vonzó alternatíva lehet az asztali gépek kiváltására és szórakoztató központként is használható. A Dell Inspiron 7000 sorozat az első, amelynek - a Dell fenntarthatósági előírásainak megfelelően - a csomagolása, azaz a hullámpapír 15 százaléka búzaszalma felhasználásával készül. Ezzel a Dell a környezet védelme mellett, hozzájárul ügyfelei ökológia lábnyomának csökkentéséhez is.


Az Inspiron 11,6 hüvelyk átmérőjű kijelzője szintén 10 ujjal vezérelhető kapacitív érintőképernyő. A modell zajszűrővel rendelkező dupla tömbmikrofonja biztosítja a tiszta webes csevegést akár nyilvános helyen is. A 21,2 mm vastagságának, alig 1,4 kg tömegének (alapkiépítés), továbbá az akár 8 óra 20 perces akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően utazáshoz, szórakozáshoz és munkához egyaránt ajánlják. A Dell több kiegészítőt kínál az Inspiron 11 3000 és Inspiron 7000 sorozathoz: a tokkal vagy hátizsákkal védhetjük meg őket a sérülésektől, a vezeték nélküli egér pedig a kezelésüket könnyíti meg. Vehető hozzájuk még teljesítményt növelő dokkoló, virtuális keret nélküli monitor és vezeték nélküli billentyűzet, illetve egér is.


A Dell folyamatosan bővülő all-in-one termékcsaládjának legújabb tagja a rendkívül vékony Inspiron 23 számítógép. Full HD felbontású, 10 ujjas vezérlést támogató kapacitív érintőképernyője és a csuklópántos állvány lehetővé teszik a Windows 8 rendszer intuitív használatát. A felhasználó szabadon állíthatja a képernyő dőlésszögét, közelebb húzhatja magához az érintésvezérléshez, és akár vízszintes helyzetbe is állíthatja. A dolgozószobába vagy akár a nappaliba ajánlják, nagy teljesítményt, esztétikus külsőt és teljes körű szórakoztatást kínál a felhasználóknak.

A Dell Inspiron 11 3000 sorozat javasolt kiskereskedelmi bruttó ára 139.000 Ft, Magyarországon rendelésre és angol lokalizációval érhető el. Az Inspiron 7000 széria modelljei közül az Inspiron 15 bruttó 234.990 Ft-tól, az Inspiron 17 bruttó 314.990Ft-tól érhető el. Az Inspiron 2350 bruttó. 386.000Ft-tól, 2013 októberétől vásárolható meg a Dell Magyarország értékesítő partnereinél.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!