SG.hu

Korlátlan tarifacsomagok 9990 forintért

A Vodafone pont egy éve, tavaly októberben vezette be a korlátlan Red tarifacsomagját, és most ennek árát csökkentették le hajszálnyival 10000 forint alá. A Telenor egy órával később ugyanezt tette közzé.

A Vodafone ma délután három órakor Szabó Győzővel kampányolva jelentette be a Westendben az akciót, melyet alig egy hete egy kuponoldalon is megfuttattak. Diego Massidda, a Vodafone vezérigazgatója elmondta, hogy jelentős egyszerűsítésre határozták el magukat, és az eddigi tarifakáoszt megszüntetve összesen négy lakossági díjcsomag lesz a társaságnál. A legnagyobb újdonság természetesen az árcsökkentés, reményeik szerint a tizezer forintos lélektani határ alá süllyesztve a korlátlan beszélgetést és SMS-ezést lehetővé tévő Red Basicet tömegek fognak más szolgáltatoktól hozzájuk menni. Ez az ár természetesen készülék nélkül értendő két éves hűséggel, és emelt díjas vagy külföldi számok hívásáért is külön kell fizetni. Nagyobb probléma viszont, hogy mindössze 500 MB adatforgalom jár hozzá, ami meglehetősen borsos áron bővíthető: további 100 MB 500 forintba, 500 MB pedig 2500 forintba kerül. A Red Basic ajánlat ez év végéig él, utána értékelik a tapasztalatokat.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

E fölé pozicionálják a 13 990 forintos havidíjú Red Plust, ami ugyanezen korlátlanság mellett több (2GB) adatforgalmat és nagyobb felhőtárhelyet kínál. A további két csomag jóval olcsóbb: a Go 2690 forintért 100 perc hívást vagy 100 SMS-t tartalmaz bármely hálózatba 150 MB forgalom mellett, a Go+ pedig 4990 forintba kerül, és ezért hálózaton belül korlátlan telefonálást és SMS küldést tesz lehetővé, valamint 150 perc hívást bonyolíthatunk vagy 150 SMS-t küldhetünk a többi belföldi hálózatba. A tarifák egyszerűsítésével párhuzamosan a készülékek értékesítését is egyszerűsítették. A Red csomagokhoz kínált telefonokat négy csoportba sorolták, és ezeket a tarifacsomag árán felül fizetendő havi 2-3-5-8 ezer forintos havidíjért lehet megvenni. Emellett bevezetik az e-számlázást, aminek használata kedvezménnyel jár: a Go csomagok e-pack-kal és pontos fizetéssel havi 300 Ft, a Red pedig havi 1000 Ft megtakarítást jelent.




A Telenor nagyon gyorsan reagált a bejelentésre: 16 órakor küldött sajtóközleményük szerint ők is hasonlóan korlátlan tarifacsomagokat vezetnek be, ugyanígy 9990 forintért bármely hálózatba, illetve 5990 forintért hálózaton belülre. Szintén 500 MB adatforgalmat kínálnak ezek mellé, de év végéig akciósan a 4G hálózat használata ingyenes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SanMaster #18
    Én az ismerőseim 90%-val Viberen és Skype-al beszélhetek. Totálisan mindegy hány perc/óra beszélgetést adnak ingyen, vagy végtelen x2

    Legyen 1 GB net, és az mindenre elég, akár 30 perces Viber hívásokra az utcán, 3G/LTE hálózaton
  • Major #17
    Ilyenkor illene mellé tenned, hogy mennyibe kerül egy ingatlan vásárlása/bérlése.
  • Major #16
    De, akkor miért jössz haza?
  • kvp #15
    Ilyen feltetelek mellett szerintem marad a feltoltokartyas, havi 990 forintos korlatlan mobilnetem (telenoros). Ok, hogy savszel korlatos, de ha nem torrentezek akkor ez nem zavaro, mert minden mas elfogadhato sebesseggel megy. Viszont az ilyen 500 megas korlatokat kb. 3 nap alatt lepnem tul normal felhasznalas mellett. (jelenleg ha nem hasznalom csak amikor nem vagyok statikus gep kozeleben, akkor is osszejon par giga forgalom minden honapban, pedig szinte csak webhez hasznalom, meg neha youtube/skype)
  • morden2 #14
    Ej ha, mobilnetről megosztott neten 4 telefonra húzni a torrentet, ez már döfi :D
  • Gordis2k #13
    Nevetseges...
    Osszehasonlitaskent Vodafone uk
    Iphone 5s+ Unlimited UK minutes and standard UK texts+ 8GB data 47 font/ho (ebben a telefon is benne van) meg most, hogy szetesett a forint is 16500ft/hora jon ki. Megegyszer ebben benne van egy 200000 forintos telefon reszlete..
    A Vodafone messze nem a legjobb ajanlat...Csak ezert adtam meg azt mert az szerepel a cikben... Felelmetes, hogy szivjak a magyar emberek veret mindenhol...
    Megjegyeznem Angliaban jelenleg 382ezer a minimalber.
  • sanyicks #12
    a vezetékes kapcsolatok mindegyike osztott közeg, a dsl-t leszámítva...
  • syn7h37ic #11
    Ez a díjcsomagra vállalt hűség a legnagyobb átb@szás. Két év rohadt hosszú idő. És, ha ez idő alatt kijön egy ennél jobb, és olcsóbb csomag, az előfizető jól rá is b@szott. Ezek a csomagok csak azoknak jók, akiknek amúgy is minimum ekkora, vagy nagyobb telefonszámlájuk van a sok hívás miatt. Tehát nem a nagy átlagnak, hanem inkább üzleti szinten telefonálóknak jó. Ráadásul annak tükrében, hogy Európában az egyik legdrágább a telefonálás nálunk.
  • constellus #10
    nevetséges ami Magyarországon megy, szerintem.

    angliában, 12 font(közel 4000ft se) unlimited sms akármire, 250perc (saját hálózatra unlimited), és unlimited internet( olyan a net h 4 készülékre megosztottam és mind 1 mega felett töltött simán torrentröl)

    jah és ugye nemkell mondani h a havi 12 font nem valami "értékes"
  • M2 #9
    Májkül, mondtuk már, amit az autódnak mondasz azt nem kell megosztani az interneten! :-)

    "Kit érdekel a net."