Szekeres Viktor

Itt a S.H.I.E.L.D.-tévésorozat első videója

Minden bizonnyal az ősz egyik legjobban várt amerikai tévésorozata lesz a Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D., melynek első videója már órával a hivatalos trailer premierje előtt már megtekinthető.

Csak a napokban derült ki, hogy az amerikai ABC csatorna tévésorozatot készít a Joss Whedon-féle Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. című pilotból, de szokatlan módon már a hivatalos bejelentés előtt meg lehet nézni a tévésorozat első előzetesét. Ennek az előzetesnek érkezett meg pár másodperce afféle elő-trailerként. A teljes verziót a csatorna keleti parti idő szerint este 8 és 9 óra között fogja leadni az Egyszer volt, hol nem volt című sorozat reklámblokkjában.


Az ABC, mint az látható, meg kíván felelni a modern kor követelményeinek és a #coulsonlives hashtaggel kívánja, hogy a rajongók hírét vigyék a projektnek Twitteren. A sorozat kedvéért ugyanis feltámasztották A bosszúállókban életét vesztő Coulson ügynököt, aki a Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.-ben a szervezet pár fiatal ügynökét fogja különböző bevetésekre küldeni világszerte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!