Szekeres Viktor

Készül a Kéjutazás 3

A kamionos Rusty Nail 2001 és 2008 után 2014-ben is le fog csapni, hiszen akkorra ígéri a Fox stúdió a Kéjutazás című horrorszéria harmadik epizódját.

Úgy tűnik, hogy a 20th Century Fox számára igen jövedelmezőek a csak lakossági piacra gyártott horrorok, főként a Halálos kitérő-széria, melynek már öt epizódja érhető el a stúdió kínálatában. S bár egyelőre a Halálos kitérő 6-ot még nem jelentették be, de egy másik széria, a Kéjutazás (Joy Ride) harmadik részét már biztosra lehet venni.

A Kéjutazás 2001-es első része Paul Walker és Steve Zahn főszereplésével szolid mozis siker volt, ezt 2008-ban követte a Holtsáv alcímet viselő második film, mely már csak a lakossági piacon és a tévében szerzett rajongókat. A harmadik részről, mely jövő nyáron jelenik meg, egyelőre annyit lehet tudni, hogy írója és rendezője nem más, mint az a Declan OBrien, aki legutóbb a Halálos kitérő 4 és a Halálos kitérő 5 elkészítésével mutatta meg, hogy mit tud. A film története forrófejű gyorsulási versenyzőkről fog szólni, akik letérve a főútról mellékutakon keresztül próbálnak eljutni egy verseny helyszínére - vesztükre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!