Szekeres Viktor

Itt a gyilkos mókusos horrorfilm előzetese

A gyilkos lényes, valamint állatos horrorfilmek igen népszerűek a lakossági piacon, valamint a tévében, azonban moziban nem futunk bele gyakran a műfaj képviselőibe.

Sajnos még korai az öröm, az előzetes még nem jelenti azt, hogy nemsokára láthatunk a mozikban egy gyilkos mókusos horrort, de lehet, hogy idővel be fog futni. Jelen állás szerint ugyanis az Őrség-sorozat első epizódjaival befutó, majd az amerikai névjegyét a Wanteddel letevő Timur Bekmambetov egyik új filmje a Squirrels lesz, melyet egyébként a tervek szerint rendezőként nem fog jegyezni, csak producer lesz.


A Daniel Antoniazzi és Ben Shiffrin által írt filmhez a fenti előzetes afféle eladást segítő koncepció videóként lett leforgatva, természetesen a részlet nem lesz benne a filmben, de legalább tudjuk, hogy nagyjából mire kell számítanunk, ha jegyet váltunk rá. A Squirrels története egyébként egy fiatal férfiról fog szólni, akinek az apja rejtélyes körülmények között hal meg, hősünk pedig úgy dönt, hogy hosszú idő után visszatér szülővárosába, hogy utánajárjon a rejtélynek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bari06 #4
    Ez olyan kaliberű, mint a gyilkos paradicsomok támadása. ;)
  • Magiszter #3
    Az legalább meg se próbált horror lenni. Az egy paródia volt. Ezt meg valaki full komoly pofával rendezte végig
  • kissssss #2
    na és az örült húsevő bárányokról szóló filmöl mi a véleményed? :-D
  • Magiszter #1


    CGI-Vérmókusok támadása... nekem is filmet kéne rendeznem, mert ha egy ekkora marhaságra adnak pénzt, akkor nekem is van helyem Hollywood-ban.