Szekeres Viktor

Ötletes magyar plakát a gyilkolós filmnek

Jópofa lett A bűn éjszakája magyar plakátja, mely természetesen a hasonló stílusú amerikai alapján készült. Ki tudja, talán azok figyelmét is meg fogja ragadni, akik még nem hallottak a filmről.

Megkapta a magyar plakátját az itthon szeptember ötödikén bemutatásra kerülő A bűn éjszakája (The Purge) című horrorfilm, mely Amerikában májusban volt először látható. A film kint premierje hatalmas siker volt, sokakat maga a film koncepciója érdekelt (pár órára felfüggesztik a törvényeket), ezért jellemző módon a film a 64 millió dolláros amerikai bevételének több, mint felét, 34 millió dollárt bemutatója első három napján keresett meg

A 3 milliós költségvetéssel rendelkező alkotás bevételei a nyitóhétvégét követően persze szabadesésbe kapcsoltak és a jórészt negatív kritikák is jelezték, hogy a minőség ezúttal nincs egyenes arányban (a bevételi) mennyiséggel. Ettől függetlenül szinte biztosra vehetjük, hogy a marketinggel sokakat csőbe tudnak húzni - bár lehet, hogy a film iránt érdeklődők nem a mozis premiert várják, hanem a nézhető warez verziót.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Basszus, mitől lett jópofa meg ötletes? Az ötletes az, ha a magyar plakát saját munka, mint pl. a 80-as években a Csillagok háborúja plakátja. Ennek a szánalmas címnek most felültem, nem igaz, hogy ezt a lápigyökeret nem lehet kitenni az oldalról.
    Az ilyen kijenetések: "bár lehet, hogy a film iránt érdeklődők nem a mozis premiert várják, hanem a nézhető warez verziót", nem híroldalra valók, hanem eldugott blogokra.