Szekeres Viktor

Újabb horrorfilm kap remek kritikákat

Nagy meglepetésre a már jó ideje jegelt You're Next első 20 kritikájából mindössze kettő lett negatív hangvételű, vagyis lehet, hogy idén nyáron már a második jó horrort láthatjuk.

Lehet, hogy idén nyáron nem csak a Démonok között (The Conjuring) lesz az egyetlen horrorfilm, melyet elnyeri a kritikusok kegyeit? James Wan hatalmas sikerű horrorja mellett eddig az Amerikában pénteken bemutatásra kerülő You're Nextről is inkább csak pozitív kritikák jelentek meg a RottenTomatoes gyűjtése alapján.


Persze egyelőre kár lenne elbíznunk magunkat, hiszen az első egy tucat újságírói vélemény nem oszt, nem szoroz, s a Schwarzenegger-féle Erőnek erejével kritikái alapján megállapítható, hogy olykor az első vetítéseket olyanoknak szervezik, akiknek várhatóan be fog jönni az adott film. A jelenleg 20 kritikához az elkövetkező napokban tovább pár tucat biztosan társul, hogy árnyalja az eddig kialakult képet, mely szerint a You're Next bár nem túl eredeti (klasszikus, betörős-kínzós/rémisztgetős filmnek tűnik), mégis nagyon szemét és félelmetes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Már megint kínzós... az Evil Dead, hiába volt remake, de legalább jó kis old-school belezős démonos volt. Tököm tele már a szellemekkel, meg a kínzósokkal.