Szekeres Viktor

2015-ben jön a Batman - Superman-mozifilm

Bejelentették, hogy az Acélember és a Denevérember két év múlva közösen fog szerepelni a Men of Steel második részében. De nem Bale lesz Batman.

Érdekel a Superman - Batman-mozifilm?
  • Igeeeeen, mint állat.
  • Talán megnézem, ha nincs más.
  • Nem, idáig nem süllyedek.
Mikor, ha nem a Comic Conon jelentsék be minden idők egyik leginkább vért képregényes team-up mozifilmjét? A San Diegóban megrendezésre került képregényes rendezvényen a Warner stúdió közölte a rajongókkal, hogy 2014-ben elkezdik forgatni, 2015-ben pedig bemutatják azt a mozifilmet, melyben először veszi fel közösen a harcot a rosszfiúk (vagy egymás) ellen Bruce Wayne és Clark Kent, vagyis a Denevérember és az Acélember. (Természetesen mozifilmekben történik ez meg először, hiszen képregényben vagy tévésorozatban már találkoztak az ikonikus figurák.)


Címe még nincs Superman és Batman közös filmjének, így nem lehet tudni, hogy a Man of Steel-titulus alatt fog-e futni (ez a valószínűbb), vagy más néven kell keresnünk, de az biztos, hogy az egyik főszereplője Henry Cavill lesz - ám az, hogy ki fogja játszani Batmant, csak az elkövetkező hónapokban derül ki. Mindez azt jelenti, hogy Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney és Christian Bale után újabb színész bújhat az álarcos igazságosztó gumiruhájában.

Henry Cavillt egyébként Amy Adams (Lois Lane), Laurence Fishburne (Perry White) és Diane Lane (Martha Kent) is követni fogja az új filmbe. A 2015. nyarán bemutatni tervezett alkotást Zack Snyder fogja rendezni, a forgatókönyvet pedig ugyanő írja azzal a David S. Goyerrel, aki Az acélembert is jegyezte, valamint Christopher Nolan Sötét lovag-trilógiájának stáblistáján is fel van tüntetve társszerzőként. (Nolan egyébként az új filmben is megkapja az executive producer státuszt.)

Nolan producertársa, Emma Thomas közleményéből az derült még ki, hogy bízik abban, hogy Zack Snyder új interpretációja friss és izgalmas irányba fogja elvinni Batman karakterét, köszönhetően annak, hogy Supermanje kvázi egy új univerzumot nyitott meg a közönség előtt.

Arról egyébként nem volt szó, hogy miről szólna Superman és Batman közös filmje, de a hivatalos bejelentés megejtése előtt Harry Lennix, Az acélember egyik szereplője egy idézetet olvasott fel Frank Miller 1986-os The Dark Knight Returns című képregényéből Ha Snyderék valóban ezt a klasszikus sztorit, illetve az azt követő Batman: Year One-t dolgoznák fel, akkor sok képregény-rajongó álma válna valóra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gombabácsi #8
    ezek a batmanok, iron man, avengers stb már az asylum filmnek, nem?
    :)
  • tommyknockers #7
    Nekem se tetszett, főleg, ahogy Batmant ábrázolták. A detektívesdi nem igazán volt jelen, továbbá a death metál hörgés is nevetségessé tette az egész karaktert. Az egyetlen értékhelető dolog a Nolan filmekben azok az ellenségek.
  • portable2 #6
    Coool
  • Bari06 #5
    Nem vagyok DC fan (Marvel 4ever), meg lehet kövezni, de nekem a Nolen féle Batman nem is tetszett, de elég érdekes a dolog, ha lesz én megnézem az már biztos.
  • Airbus A380 #4
    Erre kiwáncsi leszek!
  • shamanist #3
    Hm...

    Vajon mi lesz erre az Asylum válasza?

    ;-)
  • BrockSamson #2
    Remelhetoleg Snyder atvesz valamicsket a ket karakter kozos kepregenyebol, ami mind hangulatban, mint karakterabrazolasban egesz jo volt. A "...friss és izgalmas irányba fogja elvinni Batman karakterét..." pedig remelem azt jelenti, hogy nem fel majd bemutatni a denever gatlastalan, sotet zsenijet.
  • Macccy #1
    Ajjajj ... előtte jön még egy zombi járvány akkor ...

    http://www.theregister.co.uk/2008/01/08/batman_superman_movie/