Szekeres Viktor

Eső miatt állították le egy sorozat forgatását

A Hell on Wheels című western sorozat díszletei olyannyira megsínylették az elmúlt heti kanadai esőzéseit, hogy a készítők két hétre felfüggesztették a forgatási munkálatokat.

Nemrég hatalmas esőzések voltak Kanada-szerte és Calgary közlében olyan károkat okozott mindez, hogy le kellett állítani az AMC csatorna western sorozatának, a Hell on Wheelsnek a forgatását. A hírek szerint komolyabb anyagi kár nem történt, de sok díszletet kellett újraépíteni, illetve megerősíteni a mindent elöntő víz miatt. A produkció szerencséje, hogy az esőzések után követő héten úgyis forgatási szünetre került volna sor, így annak kezdését pár nappal előrehozva a stáb ezzel foglalkozó tagjainak volt ideje rendbe hozni a tönkrement kellékeket és helyszíneket.


A nálunk még mindig nem látható széria harmadik szezonja egyébként nem az eredetileg kiírt augusztus harmadikai időpontban fog kezdődni, hanem egy héttel később, augusztus 10-én. Érdekesség, hogy ez egy szombati nap, ami azt jelenti, hogy a Hell on Wheels lett az eddig csak vasárnapi sorozatokkal próbálkozó AMC csatorna kísérleti patkánya.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!