Szekeres Viktor

Az év legjobb híre a western-rajongóknak

A félszemű óta nem nagyon volt sikerwestern a mozikban, úgy tűnik, hogy az idei év a tévé világában hozott inkább örömöt a western rajongóinak, mégpedig a Hell on Wheels-nek köszönhetően.

Az amerikai AMC csatorna úgy döntött, hogy jövőre is képernyőjén tartja ősszel bemutatott western sorozatát, a Hell on Wheels-et. Ez a döntés azt is jelenti egyébként, hogy az AMC eddigi 6 sajátgyártású sorozatából 5-nek megadta az esélyt a folytatásra, mindössze egyet kaszált el az első szezonja után. A Hell on Wheels tehát olyan előkelő és minőségi címeket tartalmazó társaságba került, melynek tagjai a Mad Men, a Breaking Bad, a The Killing és a The Walking Dead - mindössze a Rubicon című összeesküvős szériának nem sikerült a 2. évad elérése, mely furcsa módon talán a legjobb volt mind közül.


A jelenleg a 7. részénél tartó Hell on Wheels első szezonja tíz részes lesz, s feltehetően a második évadra is ennyi epizódot kapnak az alkotók, hogy folytassák történetüket, mely az amerikai polgárháborút követően játszódik, 1865 környékén, a nagy vasútépítési láz árnyékában, mely keretében az interkontinentális vasútvonal készült. A főhős egy déli katona, aki bosszút esküszik azon északiak ellen, akik megölték a feleségét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Seth74 #6
    A francba, ha Wes Study is játszik benne , akkor sajnos megint kevesebb időm lesz mást csinálni.
  • Narxis #5
    Elég jó.
  • Hoz_Hun #4
    Ez jó sorozat? Amúgy szeretem a westernt.
  • Narxis #3
    Kiváló hír!
  • Atomreaktor #2
    ez nagyon nagyon jó hír!!! :))
  • jackoneill90 #1
    Ez jó hír.