Szekeres Viktor

Nagy siker az új western tévésorozat

A Deadwood óta nem volt igazán jól szereplő westernsorozat az amerikai tévécsatornákon, s úgy tűnik, hogy a Hell on Wheels akár még komoly sikert is arathat, no persze csak akkor, ha a 2. részre nem vándorolnak el a nézők.

Vasárnap mutatta be az amerikai AMC csatorna új sorozatát, a westernes Hell on Wheels-et, és úgy tűnik, hogy a kellő hájp, valamint a premiert megelőző The Walking Dead-epizód megtette a hatását, hiszen az első rész minden idők második legjobb sorozatpremierjét produkálta a csatornán. A Nielsen mérései szerint 4,4 millióan ültek le, hogy megnézzék az 1860-as vadnyugatán játszódó történet első részét.


Az AMC csatornánk a Hell on Wheels-nél jobb nyitányt csak a már említett The Walking Dead volt képes produkálni (5,3 millió néző), de mindent elmond a sorozat utáni érdeklődésről, hogy a csatorna korábbi szériái nagyjából 2 millió nézőt érdekeltek. Pedig ezen produkciók között szinte kivétel nélkül csak príme próbálkozások vannak: a Mad Men, a Breaking Bad, a The Killing és a Rubicon. Persze a remek eredmény csak az előzetes érdeklődést jelzi. Az igazi próba most vasárnap jön el, hiszen akkor derül ki, hogy a 4,4 millió nézőből hány embert varázsolt el az első rész.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #2
    *vegre
  • bmw #1
    Veger ujra western sorozat...