Szekeres Viktor

Decemberben itthon is az év legnagyobb tévés sikere

Amerikában az idei év legnagyobb tévés sikere egyértelműen egy western minisorozat premierje volt, mely főszereplője Kevin Costner még Emmy-díjat is kapott az alakításáért.

Itthon is láthatjuk az év legnagyobb amerikai tévés sikerét. A Kevin Costner főszereplésével készült, kétszeres Emmy-díjas kosztümös dráma, A Hatfield-McCoy viszály december 26-án debütál az AXN tévécsatornán - de, jelzi előre az AXN közleményében, csak akkor, ha elmarad a maják által 21-ére jósolt végítélet. Az Amerikában 14 milliós nézőszámot produkáló minisorozat epizódjait december 26-án, 27-én és 28-án 21.00 órától láthatja a közönség.


A két jóbarát és bajtárs, “Devil" Anse Hatfield (Kevin Costner) és Randall McCoy (Bill Paxton) hazatér az amerikai polgárháborúból. Hatfield Nyugat-Virginiában, McCoy pedig a folyó túloldalán lévő Kentucky területén él. Ám hamarosan félreértések és sértettség, majd gyilkos indulatok állnak a két barát és családjaik közé. Nem sokkal később az egész területen eluralkodik az ellenségeskedés, és háború tör ki a folyóparti államhatáron.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!