Szekeres Viktor

Első évados szereplőt hoznak vissza a Trónok harca 4. szezonban

Nem csak új karakterekkel fog bővülni a Trónok harca negyedik évados szereplőgárdája, hanem régiekkel is, hiszen nem egy olyan szereplőt láthatunk majd, aki legutóbb az első vagy a második szezonban szerepelt.

Annak ellenére, hogy a könyvet ismerők nagyjából sejthetik a Trónok harca tervezett negyedik szezonjával kapcsolatos főbb híreket, egyelőre még nagy a titkolózás a készítők és az HBO részéről is, pedig tavaly ezidőtájt jelentették be az új évadba érkező szereplőket. Így tehát mindössze sajtó- és egyéb értesülésekre lehet hagyatkozni a készülő epizódokkal kapcsolatosan.

Például arra, hogy Owen Teale egy interjújában elmondta, hogy vissza fog térni a negyedik évadra, pedig karakterét, Alliser Thorne-t legutóbb az első szezonban láthattuk. Hasonlóképpen visszatér Andy Beckwith - legalábbis az ügynöksége szerint. A második évadban Rorge-ként látott színészt legutóbb Harrenhalban láthattuk, miután Jaqen H'gharral utazott együtt. Az már csak pletykaszintű infó, hogy Dominic Carter (Janos Slynt) is szerepelni fog az új szezonban - őt a 2. évad elején láthattuk utoljára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!