Szekeres Viktor

Megérkezett a Trónok harca 3. évad legújabb előzetese

Bár sok újdonsággal továbbra sem szolgál a Trónok harca 3. évad új előzetese, a rajongók örömét mégis kiválthatja, köszönhetően annak, hogy az előző szezon egyik kedvelt dala szól alatta.

Az HBO Amerikában március 31-én folytatja a Trónok harca (Game of Thrones) című tévésorozatot a 3. évaddal, de ha az előző évadok kezelését nézzük, akkor valószínűsíthető, hogy a hazai HBO is minimális lemaradással fogja prezentálni az epizódokat. A rajongók természetesen már tűkön ülve várják az új részeket, s türelmetlenségüket csak újabb előzetesek enyhíthetik. Nos, megérkezett a legújabb promó, mely már 46 másodperces, de üröm az örömben, hogy sok új jelenettel továbbra sem szolgál.


Az HBO arról is adott ki egy tájékoztatót, hogy kik fognak részt venni a 3. évados munkálatokban, s ebből kiderült, hogy a részek zömének forgatókönyvét ismét csak a David Benioff és DB Weiss által alkotott írópáros fogja megírni, de kapott saját részt a regények írója, George R.R. Martin is (a hetediket), illetve Vanessa Taylor és Bryan Cogman is írhat egy epizódot. Az évadon 5 rendező fog dolgozni: Dan Minahan, David Nutter, Alex Graves és Michelle McLaren két-két epizódot kapott, míg Alik Sakharov egyet - mindez azt jelenti, hogy a megmaradó egy részt a Benioff-Weiss-duó rendezheti.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • asgh #1
    Ha idén március 31.-én kezdi vetíteni az HBO a 3. évadot, akkor most kb. a VFX utómunkák zajlanak ezerrel, így nem sok értelme van jövő időben beszélni arról, hogy ki írja vagy rendezi az epizódokat.