Szekeres Viktor

Plakátot is kapott a Trónok harca 3. évad

Jó napokat hagyhattak maguk mögött a Trónok harca-tévésorozat rajongói, hiszen pár nap alatt új előzetessel és új plakáttal is meglepte őket az HBO, mely március végén folytatja a fantasyt.

Nem csak új előzetes érkezett minap a Trónok harca (Game of Thrones) harmadik szezonjához, hanem egy plakát is, mely valamilyen szinten előre vetíti az évad egyik fontosabb szálát, ami valószínűleg a George R.R. Matin könyveit ismerőknek is fog meglepetésekkel szolgálni. A Trónok harca harmadik évada A tűz és jég dala-ciklus harmadik kötetből, a Kardok viharából fog készülni, azonban csak a regény egyik felét dolgozza fel, a folytatás elméletileg a negyedik évadban kerülne képernyőre.

Mint az a lent látható képről is kiderül, a harmadik szezon Amerikában március 31-én, vasárnap kerül képernyőre, míg a hazai premierre április elsején kell számítanunk. Lehet, hogy a két bemutató közelsége miatt, bár az is előfordulhat, hogy az HBO koncepciójának köszönhetően, itthon eddig először feliratosan lehetett látni az epizódokat, a szinkronos változat tavaly például csak két hét késéssel került adásba, de arról még nincs információnk, hogy a prémium csatorna 2013-ban milyen ütemtervet fog követni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!