Szekeres Viktor

Már magyarul is reklámozzák a Trónok harca 3. szezonját

Új magyar előzetes érkezett az otthon is heteken belül elstartoló Trónok harca 3. évadhoz. A promó szövege ezúttal igen fontos, hiszen aki szemfüles, az kihallhat belőle pár fontos dolgot.

Azt még nem tudni, hogy a hazai HBO készül-e a Trónok harca kapcsán olyan, nagyszabású kültéri kampánnyal, mint tavaly, de az biztos, hogy tévés promókban, illetve netes megjelenésekben nem fog hiányt szenvedni a sorozat. Főleg, hogy a Trónok harca harmadik szezonjának kezdése már kvázi a küszöbön áll, hiszen Amerikában március 31-én, itthon pedig április elsején lesz látható az új évad nyitó része.


A Trónok harca 3. évad, mint az előző két szezon, tíz részből fog állni, azonban fontos változás, hogy ezekbe az epizódokba a készítők az eddigieknél több anyagot zsúfolhatnak, hiszen az HBO engedélyt adott arra, hogy az eddigi 50-52 perces részeket 56-58 percesre duzzasszák fel. Ez pedig heti 5 perc plusszal számítva gyakorlatilag azt jelenti, hogy a készítők egy teljes epizódnyi idővel növelik meg a szezon játékidejét, miközben az HBO-nak egy fillérrel sem kell többet fizetnie az anyagért.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • akyyy #1
    az a másnapi vetités szinkronos lesz vagy feliratos? illetve lesz kódolatlan?