Szekeres Viktor

Kiírják Peter Parker barátnőjét A csodálatos pókember 2-ből

Eredetileg A csodálatos pókember 2-ben mutatkozott volna be Mary Jane Watson, akit a Sam Raimi-féle trilógiában Kirsten Dunst alakított. A készítők azonban úgy döntöttek, hogy eltolják a bemutatását.

Bár A csodálatos pókember 2 több forgatási képén is szerepelt Shailene Woodley, a legfrissebb, megerősítésre került hírek szerint karaktere, Mary Jane Watson nem fog szerepelni a jelenleg is készülő filmben. Woodley egy interjúban elmondta, hogy természetesen lesújtva fogadta a készítők döntését, s hisz benne, hogy minden okkal történik, valamint a történet ismeretében teljesen megérte, hogy Mary Jane csak a harmadik filmben fog feltűnni.

A rendező, Marc Webb közleményében kreatív indokokkal magyarázza döntését, úgy véli, hogy szerencsésebb, ha az egész film Peter Parker és Gwen Stacy kapcsolatára koncentrál. Persze lehet, hogy csak az van a háttérben, hogy a Sony pár napja bejelentette A csodálatos pókember 3. és 4. részének premierdátumát és a készítők a további részekre is akarnak hagyni fontosabb húzásokat.

A hírek szerint Woodley-val egyelőre csak pár jelenetet vettek fel, így nem lesz nehéz alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez. Azonban a nagy kérdés az, hogy a 2015-ös, harmadik részes forgatáson továbbra is az Golden Globe-jelölt és vélhetően igen elfoglalt színésznő marad-e Mary Jane, vagy a filmeseknek valaki mást kell keresniük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #3
    Az egy dolog,de hála istennek,hogy hagynak legalább még egy filmet,hogy elmélyüljön a szerelmük,aztán ráér Mary Jane a 3.részben felbukkanni,úgy is ő marad Peter mellett örökre úgymond...Viszont mivel a 2.ben nincs Goblin,vagy kitolják a tragédiát a 3.részre,vagy urambocsá odavetik Rhino vagy Electro elé,aminek nem örülnék,hiszen az csak akkor jó,ha Parker le is lepleződik...S mivel Harry jr.is itt van,háttérben jöhet apuka előkészítése
  • zetortraktor #2
    A másikat elküldik, hiszen a Gwen Stacy halála sztorit dolgozzák fel, nem?
  • AZTA #1
    Így ránézésre jobb lett volna ha a másikat küldik el.