Szekeres Viktor

Lesivideó Pókember és az új főgonosz találkozásáról

A csodálatos pókember 2 stábja nem pihen, vasárnap is forgatott New York City utcáin, ráadásul egy kulcsjelenetet, melyen Pókember a főgonoszt alakító Jamie Foxx karakterével fut össze.

Érdekes, és A csodálatos pókember 2 történetéből egy parányit eláruló lesivideó került fel a netre a New York City-ben zajló forgatásról. Illetőleg a videó annyira nem nevezhető "lesi"-nek, hiszen a város utcáin zajló forgatás teljesen nyilvános volt, rengeteg sajtótermékben jelentek meg róla fotók. A képsorokat április 28-án rögzítették és rajtuk azt láthatjuk, amint Pókember segít Jamie Foxx karakterén, akiből elvileg a fő rosszfiú, Electro válik.


A nálunk jövő év április végén, május elején bemutatásra kerülő A csodálatos pókember 2 története szerint valószínűleg itt fut össze Peter Parker először Max Dillonnal. A címszereplőt alakító Andrew Garfield és a már említett Foxx mellett a filmben még szerepelni fog új karakterként Shailene Woodley, Colm Feore, Paul Giamatti, Sally Field és Chris Cooper is, s persze jó pár, már az első epizódból ismert karaktert láthatunk ismét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #3
    Az még nem fegyver lesz szerintem,hanem valami kötegelt akármi..akár ez után is bekövetkezhet valami baleset,amitől átváltozik..
  • portable2 #2
    Nem semmi fegyvere van Fox-nak
  • xido #1
    A gesztusokból olybá tűnik,marad a Pókos-vicces felhang is..nagyon helyes:)