Szekeres Viktor

Rajongók videóra vették az új Pókember egyik akciójelenetét

A csodálatos pókember spoilerekre éhes rajongóit igencsak elkényeztetik a filmesek, hiszen ismét utcán forgatták a második rész egyik akciójelenetét, mely egészen meglepő fordulatot vett.

Újabb utcai forgatás, újabb netre felkerülő A csodálatos pókember 2-videó. Ezúttal egy akciójelenetet nézhetünk meg a filmből, illetve csak egy akciódúsnak induló jelenetet, melyen Andrew Garfield (Peter Parker / Pókember) és Paul Giamatti (Alekszej Mihajlovics Szisztevics / Rinó) látható és vív meglehetősen egyenlőtlen és mulatságos küzdelmet.


Mivel A csodálatos pókember 2 május másodikán kerül bemutatásra Amerikában (nálunk talán egy héttel hamarabb, de nem tudni, hogy a Sony átveszi-e a Disney taktikáját), ami azt jelenti, hogy már egy év sincs a premierig. De persze a konkrét történet napvilágra kerüléséig annyit sem kell várni, hiszen várhatóan még ősz előtt láthatjuk az első, kedvcsináló videót a filmhez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nessboth #4
    Szerintem egyedül a főszereplő tudott felnőni a Raimi sorozathoz, sem a forgatókönyv, sem a karakterek, sem jelenetek nem váltak klasszikussá: lásd csókolózós jelenet, vagy a vércseppes pillanat. Az új pókemberfilmben csak ütötték, verték szerencsétlent. A régebbiek még látványosabbak is voltak...
  • neszeneked20 #3
    már nagyon szeretném látni a filmet
  • portable2 #2
    Szerintem kettőt még elfog bírni.
  • xido #1
    Azért megmondom őszintén,nem örülök annak,hogy 2 ellensége is lesz a filmben,remélem nem lesz olyan sekélyes,mint a trilógia 3.része volt,amiben egyik karakter se kapott rendes időt a kibontásra...