Szekeres Viktor

Előzetest kapott De Niro és Travolta közös akciófilmje

Robert De Niro és John Travolta egy veterán amerikai katonaként, valamint egy európai turistaként lesz látható a Killing Seasonben, a Szellemlovas rendezőjének új filmjében.

Nem vitte túlzásba a Millennium Films Robert De Niro és John Travolta közös akciófilmjének, a Killing Seasonnek a reklámozását, ami nagyszerűen mutatja azt a tényt, hogy míg 10 évvel ezelőtt igen nagy durranás lett volna a két sztár összeállása egy pörgős filmben, addig ma már az is lehet, hogy csak a videótékák polcaira elegendő. Azt ugyan még nem tudni, hogy hány moziban kerül bemutatásra a Daredevil és a Szellemlovas rendezőjeként ismert Mark Steven Johnson új filmje, abban azonban szinte biztosak lehetünk, hogy nem fog a nyár egyik kasszasikerévé válni.


Persze mindez nem jelenti azt, hogy ne lenne jó az Evan Daugherty forgatókönyvéből készült alkotás, kérdés, hogy mi mikor bizonyosodhatunk meg róla, hiszen egyelőre a magyar premier dátum a még nincs kitűzve. A jól eladható nevekből azonban arra következtethetünk, hogy egy kisebb hazai forgalmazó le fog csapni a Killing Seasonra, melyet Amerikában július 2-én fognak bemutatni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • portable2 #2
    Travolta elég jól fest a korához képest
  • jawarider2 #1
    A film remélem nem 360p hamár a bemutató az...