Ötvös Tibor

Barry Levinson és De Niro újból együtt

Robert De Niro az egyik legnagyobb élő színész. A Nagymenők, Volt egyszer egy Amerika, Keresztapa, és még ki tudja, hány remekművel a háta mögött De Niro az utóbbi időkben nem igazán tud sikeres filmet forgatni.

A Még egy kis pánik, a Godsend - A teremtés klinikája valamint a Bújócska sikertelensége után a színész úgy döntött, újból összeáll a hatalmas kritikai és közönségsiker Amikor a farok csóválja... rendezőjével, Barry Levinsonnal.


Új filmjükben De Niro egy kétségbeesett producert alakít, aki megpróbál Hollywood forgatagában minőségi, mégis a nagyközönség számára is fogyasztható filmet forgatni.

A filmet a Godsend-et is készítő 2929 stúdió forgatja le mindössze 25 millió dollárból. Levinson szerint ez a film olyan reálisan mutatja majd be Hollywood világát, mint anno az Amikor a farok csóválja... tette azt a politikával.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • galocza #1
    nem értem (ezt sem). az egyik legnagyobb élő színész, és nem bír tisztességes produkcióba ugrani. a jackie brown óta az egyetlen gyenge 3asnál jobb filmje a score és az sem az ő, hanem edward norton alakításának köszönhetően, aki mocskosul lejátszotta (persze a szerepnek köszönhetően, amit nagyon meggyőzően alakított). hogy egy ilyen öreg róka hogy csúszhat ilyen majd' tíz éves szériába bele, annak csak az ügynöke a megmondhatója (akit mellesleg alaposan valagba kellene rúgnia(. hajrá, robi, nem jönnek be neked a pojácákkal összehozott humormentes vígjátékok, tessék megint FILMET csinálni!